Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mlgtriple

tomavek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 56826
Login: tomavszymanek
Nick oskarżonego: 
Powód skargi: Wprowadzenie w błąd podczas sprzedaży.
Data zdarzenia: 05.02.2025
Dowody: [2025-02-05 00:49:40] [Output] : OG > (178) mlgtriple: [S] Sandking 2.9Pb Czysty + Para kluczy | /pm!
Opis sytuacji: Chciałbym złożyć skargę dotyczącą zakupu pojazdu, który nabyłem z myślą, że otrzymam parę kluczy, tak jak zostało to wspomniane w ogłoszeniu przez sprzedającego. W ogłoszeniu padło zapewnienie, że pojazd posiada "parę kluczy", co skłoniło mnie do zakupu, ponieważ zakładałem, że otrzymam dwa klucze.
Po odbiorze pojazdu okazało się, że otrzymałem tylko jeden klucz, co stanowi dla mnie poważne rozczarowanie. Czuję się oszukany i wprowadzony w błąd, ponieważ kupując pojazd, opierałem się na informacjach zawartych w ogłoszeniu. PS: Po poinformowaniu gracza o brakującym kluczu, odpowiedział mi, że woli otrzymać permanentnego bana niż zwrócić mi pieniądze. Dowody na tę sytuację przedstawiam poniżej
Z tego powodu oczekuję wyjaśnienia sytuacji oraz podjęcia odpowiednich kroków w celu rozwiązania problemu, a w szczególności w odmianie.skarga.PNG.09250cb65150ae5b5a24b62a1a949ef3.PNGkasaa.PNG.7fe250e5d33636a3bbde3f522d347914.PNG

[2025-02-05 01:01:55] [Output] : >> [75] Tomci0: 203 i previon
[2025-02-05 01:03:04] [Output] : << [75] Tomci0: zejdz juz te 3k haha
[2025-02-05 01:03:16] [Output] : >> [75] Tomci0: ja i tak jestem na minus 40k na tym sandzie
[2025-02-05 01:03:21] [Output] : >> [75] Tomci0: to bys mogl dac te 3k ;d
[2025-02-05 01:03:29] [Output] : >> [75] Tomci0: przypominam ze tam dodatkowe klucze masz za 10k
[2025-02-05 01:03:46] [Output] : << [75] Tomci0: dobra jade po ciebie
[2025-02-05 01:04:28] [Output] : << [75] Tomci0: jestem

Czy cos tu wiecej dodawac? Uzytkownik wyzej ewidentnie probuje wyssac pieniadze z nowego gracza stosujac sztuczki manipulacyjne myslac ze nie jestem w stanie sprawdzac logow mta.
Po dalszych rozmowach o wymianie jasno napisalem iz w sandkingu jest jedna "para" kluczy co stosuje sie rowniez do liczby pojedynczej takze xd
Pieniedzy nie mam zamiaru oddawac gdyz w moich oczach nie oszukalem w zaden sposob.
Nie pozdrawiam tego pana wyzej

Myślałem, że ceny są liczone po prostu po 50%, tak jak się to zazwyczaj dolicza, stąd zakładałem, że para kluczy, o której mowa, kosztuje 5 tysięcy za sztukę.
Nie próbuję wyłudzić pieniędzy, tylko zaszło nieporozumienie, a więc stąd oczekuję odmiany za to, co zapłaciłem za pojazd.
Dodatkowo, sprzedający napisał o dodatkowych kluczach "dodatkowe klucze masz za 10k", a nie o jednym dodatkowym, co wprowadziło mnie w błąd.
To ostatnia wiadomość, którą piszę w tej sprawie, czekam na odzew administracji serwera.

5 godzin temu, Tomci0 napisał:

Myślałem, że ceny są liczone po prostu po 50%, tak jak się to zazwyczaj dolicza, stąd zakładałem, że para kluczy, o której mowa, kosztuje 5 tysięcy za sztukę.
Nie próbuję wyłudzić pieniędzy, tylko zaszło nieporozumienie, a więc stąd oczekuję odmiany za to, co zapłaciłem za pojazd.
Dodatkowo, sprzedający napisał o dodatkowych kluczach "dodatkowe klucze masz za 10k", a nie o jednym dodatkowym, co wprowadziło mnie w błąd.
To ostatnia wiadomość, którą piszę w tej sprawie, czekam na odzew administracji serwera.

„Dodatkowe klucze masz za 10k” - jasno zostałeś poinformowany, że w pojeździe znajdują się klucze za 10,000$ - to nie gracz Cię wprowadził w błąd, tylko Ty samego siebie.

Skargę odrzucam i przenoszę do archiwum. Na przyszłość zalecam mniej kombinowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.