Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supervisor SirHugel

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

Hx7vacN.png

mSu4qkK.png

Witam Was moi mili czytelnicy, z tej strony Senior Reporter @Kacp3rz Redakcji Prasowej Project News, przybyłem do Was z wywiadem z Supervisor @SirHugel, dowiemy się, czym się on zajmuje i skąd pojawił się on na platformie MTA. Bez przedłużania, zapraszam do czytania!

LKZ38Vt.png

K: @Kacp3r | S: @SirHugel

K: Hej, Senior Reporter Kacp3r z Redakcji Project News, zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Jasne, z chęcią!

K: W takim razie opowiedz nam coś o sobie.
S: Mam na imie Krzysztof, mam 25 lat, które skończę w czerwcu, o tyle mnie rodzice skarali, że nigdy nie miałem dnia bezpiecznego w szkole. Na co dzień pracuje jako dostawca alkoholi na terenie Warszawy. Moimi zainteresowaniami jest fotografia, grafika komputerowa, MTB oraz mechanika pojęta na każdy możliwy sposób.

K: Jak zaczęła się twoja przygoda z grą a właściwie platformą, jaką jest MTA oraz serwer ProjectRPG?
S: Przygoda z MTA w moim przypadku zaczęła się w 2015 roku na serwerze FFS Gaming, to właśnie tam zacząłem swoją przygodę i pasje do rozwijania się w szeregach tej platformy. Ostatni raz na tym serwerze byłem w 2022 roku. Następnie przyszła pora na coś polskiego, także zdecydowałem się na najpopularniejszy serwer w tamtych czasach, którym był Pylife, lecz nie pamiętam, jak tam moja historia się zaczęła i zakończyła. Następnym krokiem była obecna konkurencja, na której zbyt długo nie byłem w stanie wytrzymać przez community panujące na tamtym serwerze, lecz na tym serwerze poznałem @SirBozen oraz sirroks, oraz kolega, którego nie pamiętam, ale serdecznie go pozdrawiam. Pewnej chwili jeden z nas wpadł na pomysł poszukania czegoś nowego i tak właśnie trafiłem na ProjectRPG razem z naszą „Sir” ekipą CJ poznających nową gospodarką serwera.

cTNce9e.gif

K: Przegrałeś ponad tysiąc godzin, na serwerze uważasz, że jest to dobrze spędzony czas?
S: Dobre pytanie, zależy kto i jak to patrzy. Jednemu zależy na jak najszybszym zdobyciu dużego majątku, a za to drugiemu nie zależy, inni starają się połączyć to w jedno i cieszą się grą po całej linii i zostają na dłuższy czas jak większość graczy, którzy zasilają skład naszej społeczności serwera.

K: W serwerowej redakcji dosyć niedawno dostałeś się na stanowisko Supervisor, jakie są twoje obowiązki wiążące się z twoim stopniem?
S: Moimi głównymi zadaniami na tej funkcji w biznesie jest uzupełnianie teczek biznesowych oraz ogłaszanie odpowiednich wydarzeń związanych w głównej mierze z serwerem, lecz nie tylko.

K: Jesteś we frakcji SATC, planujesz ją zmienić czy jednak jest to ta jedyna frakcja?
S: Szczerze powiedziawszy na chwilę obecną ciężko mi opisać to, co mam w planach w szeregach frakcji, ponieważ jestem tak świeżym członkiem, aczkolwiek sądzę, że przygoda ze złotówką szybko się nie skończy.

aPHVFGi.gif

K: Pogrywasz w jakieś inne gry prócz MTA?
S: Jestem bardziej typem człowieka, który przywiązuje się do tylko jednej gry i katuje ją aż do znudzenia. Nie potrafię grać w dwie lub więcej gier na raz, ale również nie mam czasu do końca na takie przyjemności, albo po prostu jestem już za stary.

K: Twój majątek jest duży czy nie? Jak oceniasz przez przegrane tysiąc godzin, dużo zarobiłeś, jeśli chodzi o sprawy majątkowe?
S: Tak jak już wspominałem wyżej, mój majątek szacuję na około 2kk$, czy to dużo, czy nie, nie mi to oceniać, lecz jeżeli byłbym bardziej nastawiony na stricte zarabianie tylko i wyłącznie gotówki serwerowej nie zrobiłbym takiej ilości godzin.

K: Jakbyś miał zmienić coś na serwerze, co by to było i dlaczego?
S: Na obecnie panującej sytuacji w świecie MTA nie ma w czym wybierać. Sądzę, że ProjectRPG jest najbardziej nowatorskim i eksperymentalnym serwerem w Polsce. Nie zamierzam wychodzić z domu, w którym jest ciepło.

uZbsWNH.gif

K: Geneza nicku. Skąd on się wziął?
S: SirHugel powstał na potrzeby serwera, wcześniej byłem znany w internecie jako Hugel, ta nazwa powstała po kwalifikacjach do turnieju 2v2 w CS:GO w 2018 jak to z 2:10 przegraliśmy 16:12. Huge od olbrzymii oraz L od Looser, już chyba nie muszę mówić czemu.

K: To byłoby na tyle, dziękuje ci bardzo za udzielenie mi wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Jasne. Chciałbym pozdrowić całą organizację Dark Side, a w szczególności @PerapaZHL@Szkit.AND@PREZES_1337, z którymi spędzam najwięcej czasu na Discordzie.

XGwBbve_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu, zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

cLEwszx.pngHiMX2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.