Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na <Kacp3r>

Laguna2GT2.0T

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikoszSzef
Nick oskarżonego: Kacp3r
Powód skargi: Nadużywanie władzy 
Data zdarzenia: 02.02.2025
Dowody: mta-screen_2025-02-02_21-21-12.thumb.png.e4b5b92f666124439ab9adc30ae743a6.png
Opis sytuacji: Zaparkowałem sobie helikopter na zlocie bo chciałem się nim pochwalić bo widziałem że kacp3r zaparkował swój helikopter tak samo. Potem tłumaczył się że ma jakiś helipad lecz auta nie stały w bezpiecznej  odległości od helikoptera. Mój helikopter został wytepany do przecho i czuję się że administracja działa na moją niekorzyść.

Helipad został stworzony z pachołków przez frakcję SAFD z którą specjalnie umówiłem się na stworzenie lądowiska specjalnie na potrzeby lądowania mojego helikopteru w miejscu zlotu, w momencie lądowania nie było przy helikopterze pojazdów, zaparkowały one dopiero po moim zlądowaniu jakoś dokładniej po 5 minutach, ty natomiast zlądowałeś jak gdyby nigdy nic na zwykłym terenie gdzie nie mogłeś, przychodzily na ciebie zgłoszenia na które zareagował jeden z członków administracji, po warnie od niego nie chciałeś odlecieć z tego miejsca gdzie zlądowałeś więc twój pojazd został wytepany do przechowalni.

Helikopterem można lądować na helipadach/lądowiskach takowe lądowisko zostało stworzone, natomiast na twoim screenie tego nie widać.

Do odpowiedzi dołączam zdjęcie, na którym jasno widać gdzie było specjalnie zrobione lądowisko.

Spoiler

zOGByML.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.