Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Lock

AndrejKicipipa

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie Supporter Kartun.

Analizując twoje nagranie bardzo jasno i klarownie wysłałeś sam na siebie dowód przez, który otrzymałeś kare, jadać z drogi 80 km/h na 120 km/h powinieneś wiedzieć że pojazd, który poruszał się na drodze 120 km/h ma pierwszeństwo zgodnie z serwerowym KRD. Poniżej podaje paragrafy:

§1.1 Nieznajomość Kodeksu Ruchu Drogowego, nie upoważnia graczy do łamania jego przepisów.
§3.9 Na skrzyżowaniach pierwszeństwo ma zawsze osoba z wyższym ograniczeniem prędkości.

Tutaj załączam odnośnik do Kodeksu Ruchu Drogowego, który jest na serwerze.

Przechodząc do długości kary uważam że jest odpowiednia w związku z poprzednimi karami, które były długie. Tyle ode mnie czekam na wypowiedz Administracji ARCON.

Czyli według ciebie prędkość na drodze, a w zasadzie jej przekroczenie powinna wpływać na długość kary? Może czas zacząć wprowadzić innowację w administracji i karać graczy zabraniem prawa jazdy za prekroczenie prędkości jeśli idziemy takim tokiem rozumowania.  Ranga nie jest tym samym co "praca" w SAPD. Co do ustąpienia pierwszenstwa zgodze się. Nie zastowsowałem się do zasady, lecz osoba wjeżdzająca na skrzyżowanie również powinna zachować ostrożność. Kolizja była skutkiem nieuwagi, a nie wspomnianego "celowego taranu". Zresztą wszystko jest zawarte w nagraniu i mam nadzieje, że wyższa oraz mądrzejsza administracja oceni tą sytuacje obiektywnie, a nie pod kątem zgłaszającego, czyli kolegi z frakcji.

Pozdrawiam

PS przyglądając się dokładniej nagraniu można stwierdzić, że to nie był nawet taran, a prędzej wymuszenie kolizji, gdzyż to druga osoba wjechała w mój samochód.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.