Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

MarcinBazuka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: FACEPALM!
Nick oskarżonego: Kjer0
Powód skargi: Nie słuszne nadanie kary, spowodowane tym, ze supporter mnie po prostu nie lubi 🙂
Data zdarzenia: 31.01.2025 ok 30 min po pólnocy
Dowody: Nie mam dowodów, oprócz kilkunastu świadków, którzy przy tym byli. Nie mam jak posiadać tych dowodów ponieważ nic złego nie zrobiłem, kara została nadana od chyba humorku kjera byc może okres ? nw
Opis sytuacji: Jechałem z dwoma kolegami do sf i zauważyłem, że na moście stoi bardzo dużo osób więc zaparkowałem furke nieco dalej i patrzyłem co się dzieje. Po chwili pojawił się jak zwykle najgorszy supporter spłakany @Kjer0. Gdy napisał, że zaraz polecimy z serwera za utrudnianie rozgrywki "rzekome utrudnianie oczywiscie", nie wiem w czym przeszkadzało mu moje stanie na moście xD. Chwilę później powiedziałem aby zawołał swoja suzzanne suporterke po czym dostałem mute xD Nigdzie nie sprowokowałem ani nie zwyzywałem czy przeklinałem. Gość ma wybujane ego od dawna, jest zakompleksionym na moim wizerunku gościem, gdy mnie widzi to mu coś odbija, ostatnio mnie nawet śledził po LV [tak widziałem to]. Nikomu nie polecam jakiejkolwiek interakcji z tym niedojrzałym ehhh no niech będzie "facetem"... Przecież ten serwer jest już tak ocenzurowany, że zaraz nie będzie sie można na żaDen temat odzywać. Dawanie władzy takim ludziom grozi całemu światu hehe. Podejrzewam, że i tak supporterek będzie miał racje bo władza zawsze tutaj jest wyżej niż sprawiedliwość na tym serwerze co juz nie raz ogarnąłem ale cuszszzzzs . pozdro

PS. Tak jak kolega z skargi  wyżej uważam że nadał karę zbyt pochopnie i z braku dojrzałości i wyrozumienia, moja skarga jest co prawda bardziej wulgarna lecz naturalna co do sytuacji. 

Witaj.

4 minuty temu, MarcinBazuka napisał:

"rzekome utrudnianie oczywiscie"

Stanie pojazdami w poprzek drogi, blokowanie przejazdu pojazdami i postaciami z animacją /kibicuje jest oczywistym przykładem utrudniania rozgrywki.

7 minut temu, MarcinBazuka napisał:

Chwilę później powiedziałem aby zawołał swoja suzzanne suporterke po czym dostałem mute xD

Chętnie przeczytam co dokładnie powiedziałeś w moją stronę.

Zresztą nie trzeba. Na moje szczęście mam klipa, który pokazuje cały obraz sytuacji. Wasze utrudnianie rozgrywki i Twoje, jak i jeszcze jednej osoby (która również otrzymała karę na VC) odzywki w moją stronę zostaną przekazane Administracji RCON, gdy będzie potrzeba.

5 minut temu, Kjer0 napisał:

Witaj.

Stanie pojazdami w poprzek drogi, blokowanie przejazdu pojazdami i postaciami z animacją /kibicuje jest oczywistym przykładem utrudniania rozgrywki.

Chętnie przeczytam co dokładnie powiedziałeś w moją stronę.

Zresztą nie trzeba. Na moje szczęście mam klipa, który pokazuje cały obraz sytuacji. Wasze utrudnianie rozgrywki i Twoje, jak i jeszcze jednej osoby (która również otrzymała karę na VC) odzywki w moją stronę zostaną przekazane Administracji RCON, gdy będzie potrzeba.

po 1 MOJE auto stało z tyłu daleko od tego co się działo. Stało daaaleko pośrodku gdzie jest taki obszar który wyznacza przerwę od drogi i stał prosto po tej linii z odpalonymi awarynjymi lampami.

po 2 pokaż tego klipa śmiało wybawco, tylko za dużo tam nie montuj i nie przerabiaj i nie błagaj RCON 🙂 Czekam aby usłyszeć te słowa, które wypowiedziałem. Nie mogę się doczekać, może w końcu dowiem sie jak brzmi mikrofon z moich nowych słuchawek w mta od trzeciej osoby hehe

10 minut temu, MarcinBazuka napisał:

po 1 MOJE auto stało z tyłu daleko od tego co się działo.

Dlatego otrzymałeś mute na VC, a nie warna czy kicka za utrudnianie rozgrywki.

10 minut temu, MarcinBazuka napisał:

po 2 pokaż tego klipa śmiało wybawco, tylko za dużo tam nie montuj i nie przerabiaj i nie błagaj RCON 🙂 Czekam aby usłyszeć te słowa, które wypowiedziałem. Nie mogę się doczekać, może w końcu dowiem sie jak brzmi mikrofon z moich nowych słuchawek w mta od trzeciej osoby hehe

Muszę cię zmartwić, ale musisz poprosić znajomego o próbkę twojego nowego mikrofonu. Dowodu nie mam obowiązku Ci pokazywać, w tej sytuacji jest mi to wręcz zabronione.

3 minuty temu, Kjer0 napisał:

Dlatego otrzymałeś mute na VC, a nie warna czy kicka za utrudnianie rozgrywki.

Muszę cię zmartwić, ale musisz poprosić znajomego o próbkę twojego nowego mikrofonu. Dowodu nie mam obowiązku Ci pokazywać, w tej sytuacji jest mi to wręcz zabronione.

Otrzymałem totalnie bezprawnie mute na 7 DNI. TO MOJ stejtment, kłócić się nie chcę, czekam na decyzję sądu najwyższego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.