Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

ENB nie działa na windows 11

Ryosuke*

Rekomendowane odpowiedzi

Przesiadłem się z acera nitro na legiona 5 i przestało mi działać ENB. Pliki GTA i ENB są takie same. Kroki które podjąłem:

1. Reinstalacja GTA

2. Reinstalacja MTA

3. Reinstalacja ENB

4. Wrzucanie różnych ENB- żadne nie działa

5. Aktualizowanie sterowników karty graficznej - rtx 3060,

6. Aktualizacje windows,

7. Włączanie MTA w trybie pełnoekranowym i borderless

Już mi ręce opadają i nie mam pojęcia w co dalej włożyć ręce. Pomocy 🥺

18 godzin temu, Skopson napisał:

to nie jest problem z twoja gra a z plikiem kolidujacym (shader_shadow) na serwerze ktory nie pozwala zalogowac sie na serwerze i wyrzuca cie crashem mta

jedyne co mi dziala z enb to directx 3.0 najwidoczniej nie maja tego pliku ale niestety sa platne 

To na pewno nie kwestia tego, ja latam od x lat na jakimś losowym enb(na pewno nie dx 3.0) i nigdy nie miałem żadnych problemów na serwerze.

Może to kwestia jakiegoś konkretnego enb które faktycznie crashuje. Niestety ja moje pobierałem x lat temu i nie jestem pewny skąd je pobierałem ale kojarzy mi się, że z "oficjalnej" strony deweloperow enb. Jedyne czego jestem pewny to to, że mam wersje 0.306. Spróbuj może zadziała. @Ryosuke*

admin niedawno pisal, ze jest na serwerze skrypt od cienii ktory koliduje z enb i poprostu crashuje, mi gra zalaczy sie raz na 10 razy (na serwerze, ze da sie grac), to nie wina gry czy shaderow tylko serwera, bo to blokuje. widzialem ze niby maja cos z tym zrobic ale od miesiaca nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.