Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Drymaniusz*

Zusje

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  71255
Login: <Brytyjka19>
Nick oskarżonego:  .Drymaniusz*
Powód skargi: Administrator jest chamski i lekceważący dla innych graczy.
Data zdarzenia: 2025.01.26
Opis sytuacji: Administrator jest chamski i bardzo lekceważący dla graczy i dla mnie ponieważ nie odpisuje juz prawie 5dzień na wiadomość i we wcześniejszej wiadomości też był chamski jak do innych graczy, bo to nie od niego tylko zależy czy wrócę tutaj, a on napisał, że już nigdy nie będę mieć szansy na powrót. tym sposobem zniechęca graczy do gry i pisania jakich kolwiek apelacji... i to ma być administrator ???? sami odpowiedzcie sobie na to pytanie, gdyby wszyscy Administratorzy tacy byli jak on, jestem pewna, że nikt by tutaj nie grał.... 🙂 Chciałam dodać, że nie jestem pierwszą osoba, która składa skargę na administratora " .Drymaniusz*, ponieważ przeglądałam już wcześniejszą historię skarg na niego i wszystkie zostały przyjęte z tego samego powodu, więc wszystko jasne. 
Dowody i dodaje też dowody wcześniejszych skarg napisanych przez graczy na Administratora .Drymaniusz*:  142620974_brakodpowiedzi.png.4a164a10b3e64adc0b95ba9e20d0ad67.png

DOWÓD SKARGI INNEGO GRACZA NA ADMINISTRATORA  .Drymaniusz*:

TUTAJ KOLEJNA SKARGA INNEGO GRACZA NA ADMINISTRATORA .Drymaniusz*

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: skarga.png.fb721dc5bd5c0c85321a896ba0c66bb1.png

brak odpowiedzi.png

Wszystko wyjaśniłem Ci na pw, odpowiedź na drugie pytanie nie była potrzebna moim zdaniem, każda sytuacja jest inna i oceniana indywidualnie. Otrzymałaś swoją szansę i postanowiłaś ją zmarnować, jest to tylko i wyłącznie twoja wina, nie rozumiem dlaczego próbujesz zrzucić winę na mnie. Pierwotnie decyzja została podjęta przez Banan'a, ja ją tylko podtrzymuje, gdyż uważam, że jest słuszna. Odnosząc się do skarg, które zamieściłaś, w obu przypadkach powodem napisania skargi było niesprawdzenie apelacji w regulaminowym terminie i tylko za to zostałem w nich ukarany.

To jest tylko twoje zdanie, nie każdy gracz będzie liczyć się z nim i powinieneś o tym doskonale wiedzieć, bo jesteś Administratorem i wysłuchać każdego to po pierwsze, a po drugie z grzeczności i kultury osobistej każdemu odpisać jak zadaje następne pytanie... i po trzecie, ja w tym momencie nie pisze o swoim banie, bo to tutaj niema nic do rzeczy. Tylko o twoim zachowaniu wobec innych graczy za, które powinieneś zostać ukarany, ponieważ to już któryś raz z kolei... nie jest to normalna postawa Administratora która reprezentujesz 🙂 jesteś arogancki i nieuprzejmy dla innych to widać w skargach na ciebie  i tak samo w mojej skardze, więc nie wymiguj się teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.