Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Laura_Palmer

pluuum

Rekomendowane odpowiedzi

n
mSu4qkK.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Junior Reporter @pluuum z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam Wywiad z Graczem @Laura_Palmer. Zapraszam serdecznie do zapoznania się z materiałem.

LKZ38Vt.png

P: @pluuum L: @Laura_Palmer

P: Witam, Junior Reporter @pluuum z Redakcji Prasowej Project News, Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
L: 
Witam, oczywiście, że tak.

P: Jak zaczęła się twoja przygoda z ProjectRPG?
L: Na ProjectRPG zacząłem grać w roku 2021, a dokładniej w lutym. Wtedy przynajmniej nastąpiło pierwsze logowanie. Wcześniej grałem na konkurencji, ale tutaj zaintrygowała mnie zróżnicowana pojemność silników oraz możliwość diagnostyki pojazdów (że nie trzeba sprawdzać tego na forum). Wtedy jeszcze nie było możliwości, aby na ProjectRPG sprawdzić na forum tuningu pojazdu (dopiero weszło to później). Zaciekawiła mnie także praca drwala, jako że chciałem grać ze znajomymi, z tego, co pamiętam, to świetnie się przy tym bawiliśmy, że trzeba sadzić, pielęgnować, ścinać potem ciąć i wywozić myślę, że w tamtym okresie większość graczy miała boxa i była tym zaciekawiona. Także innowacyjna wydawała mi się mapka, że można było ją przesuwać oraz strzałkami wybierać (góra, dół) i od razu wiedzieliśmy dokąd się udać. +zróżnicowany tuning, że trzeba założyć ecu, turbo+jakiś zestaw potem pojechać na program.

P: Czy jesteś zadowolony ze spędzonego czasu na naszym serwerze?
L:
Myślę, że większość mojego czasu na serwerze spędziłem afcząc na giełdzie oraz pisząc z ludźmi na różne tematy, większość była to, aby coś kupić, sprzedać oraz dać zarobić komuś ze znajomych. Też zajmowałem się wycenami pojazdów (wcześniej nie było kalkulatorów) a znałem ceny rynkowe dla znajomych. Myślę, że byłem i jestem bardzo pomocnym graczem.

P: Czy zechciałbyś pochwalić się czytelnikom, ile wynosi twój majątek serwerowy i z czego jesteś najbardziej dumny?
L:
Co do majątku to pewnie niektórzy by go wycenili na różne kwoty, aktualnie posiadam 4 pojazdy na ID i jest to Sultan 3kID,Buffalo 2kID oraz Jester 4kID wraz z Elegy 10kID, oraz kilka sportowych, jak i pojazdy, które są ze mną na dłużej ze względu na sentyment, do których zaliczają się dwie mesy, w tym jedna Rubcion oraz Fortune Rocket Bunny. W Większości pojazdy sportowe/id posiadają pełny tuning lub niewielkie braki oraz mają zamontowane limitowane sety (lampki+licznik). Myślę, że pojazdem, który zostanie na zawsze w mojej kolekcji, na pewno jest Infernus NSX. Swoją drogą oboje dostaliśmy takie same od bezdomnego, dokładniej Pana Stanisława z Warszawy wraz z @Mila_Kunis. Z Nieruchomości posiadam Bazę w Las Venturas obok najdrożej giełdy (dokładniej Roca Escalante) oraz domek na mapowanym osiedlu w FC.

g1

P: Preferujesz granie samemu, czy z grupką znajomych?
L:
Aktualnie zajmuje się pisaniem ze znajomymi, członkami organizacji oraz handlowaniem pojazdami na id lub wymianą kolekcji. Sporo pojazdów (zwłaszcza bez id zostawiam) więc nie mnożę już majątku jak wcześniej, bo budżet wiadomo jest mniejszy. Często też jeżdżę z kimś na aplikacji transportowej jako kierowca/pasażer i wtedy rozmawiam z kimś na sensowne bądź mniej sensowniejsze tematy.

P: Obecnie jesteś liderem organizacji ROUTE 66.
L:
Tak aktualnie jestem Liderem organizacji, myślę, że to dosyć odpowiedzialne stanowisko, chociaż też zależy kiedy. Ważnym elementem organizacji (myślę, że większości) jest też zarząd, który także chciałbym pozdrowić, że ze mną wytrzymują i dają sobie świetnie rade. Aktualnie organizacja jest totalnie otwarta na graczy z 1500rep/150h+ aczkolwiek nie zawsze tak było. Na początku mieliśmy mniejsze wymagania oraz były składki. Aktualnie jest tylko wpisowe 5k oraz brak składek, stąd też mylne wrażenie, że to masówka. Mamy sporo zasad dotyczących pojazdów i nie tylko więc staramy się zachować względny spokój w organizacji. Także baz organizacji było już kilka min innymi. Obok sweeperów lv, farma Montgomery, tuner Angel Pine, myjnia. A aktualnie znajdujemy się na parkingu Roca Escalante Las Venturas (obok najdroższej giełdy).

P: Co skusiło cię do stworzenia akurat tej organizacji?
L:
 Ogólnie wcześniej w czasie mojej rozrywki byłem przeciwny byciu w organizacji, a dopiero chęć jej założenia poczułem, kiedy zaczął powiększać mi się majątek i zaczęło się pojawiać więcej pojazdów, z których chcieli korzystać znajomi, więc co chwilę zmieniałem, komu daje kluczyki itp. Przez przypadek wpadła mi w ręce baza organizacji, więc był to właśnie ten moment w którym, stwierdziłem, że jak być w organizacji to w swojej i zaprosić tam znajomych, głównie dla samochodów a rozrosło się to szybko na "nieprzemyślaną" dla mnie skale na początku organizacji przyjmowałem multum podań, więc też musiałem zadbać o członków organizacji, którym będę mógł zaufać oraz nadać rangę zarząd. Co do stworzenia organizacji została założona wspólnie z @demonix1love,która pomogła bardzo na starcie organizacji oraz ogarnianiu Discorda organizacyjnego, oraz @Jasiuu.G59, ja miałem pomysł na nazwę i auta. On wymyślił rangi i pierwszy regulamin. Niestety potem się nie dogadaliśmy i drogi się rozeszły. Tudzież z tego miejsca chciałbym go pozdrowić.

P: Czy planujesz dołączyć do jakiejś frakcji. Jeżeli tak to dlaczego akurat do tej.
L:
Chwilę byłem w SAMD, tam też poznałem @Szender, któremu chciałbym podziękować za czas oraz chęci włożone w chęć nauki, oraz przygotowania mnie do tej frakcji (myślę, że ludzie, którzy tam są wiedzą, że nie jest łatwo zdać tam egzamin, a potem funkcjonować w jej strukturach) tudzież chciałbym pozdrowić cały zarząd, jak i członków tej frakcji. Myślę, że na obecną chwilę nie planuje być w żadnej frakcji z powodu braku czasu. Aczkolwiek biznesu bym nie wykluczał.

g2

P: Jeżeli mógłbyś zmienić jedną rzecz na serwerze, to jaką i dlaczego?
L:
 Myślę, że wszystko idzie w jak najlepszą stronę i nie widziałbym jakiejś konkretnej zmiany, która by była "game changerem" albo nawet małej, cieszą mnie nawet małe aktualizacje.

P: Opisz siebie w trzech słowach.
L:
Zabawny, interesujący, niepoważny
P: Dobrze nasz wywiad dobiega końca czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
L:
Tak chciałbym pozdrowić całą organizacje ROUTE 66 jak i @scnnjZ, @PauLovskY*BBWDH oraz @MarekPrzelot

P: Chcesz opowiedzieć jakiś śmieszny żart?
L:
Nie bardzo znam się na tym. Raczej większość rozmów, które przeprowadzam, jest żartem, a żeby było to w jednym zdaniu to raczej nie bardzo.

P: Czy chciałbyś czytelnikom przekazać jakąś ważną radę życiową?
L:
Może nie życiową, ale związaną z serwerem ~ Nie traćcie majątku na bezsensownych dealach na giełdzie, lepiej znajdźcie kogoś, kto wam pomoże tam nie stracić.

P: Chciałbym ci bardzo podziękować za wywiad i chciałbym Ci życzyć miłego dnia.
L:
Również dziękuje za wywiad i jak byś miał jeszcze jakieś pytania to zapraszam.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim, którzy poświęcili czas na zapoznanie się z wywiadem i zapraszam do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji Prasowej Project News.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
npELhta.pngimage0.png?ex=67a1e8dd&is=67a0975d&hm=fa67fec311943384171a66989e03e79dcc6bcb3aa005d003ee36527fdfee0422&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.