Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na NBT

VineeK

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą, VineeK napisał:

Ale co najważniejsze patrzałeś na licznik sprawdzając przebieg i przyspieszenie  więc     wychodzi na jedno. Kłamiesz  

Dobra koniec niech admin się wypowie jak brałem buffalo od cb było późno i nie sprawdzałem przyspieszenie patrząc na licznik tylko na buffalo, a nawet jak bym to widział to i tak ty oszukałeś mnie, bo pisałeś kilka razy złe tune wiec?.

1 minutę temu, NBT napisał:

Dobra koniec niech admin się wypowie jak brałem buffalo od cb było późno i nie sprawdzałem przyspieszenie patrząc na licznik tylko na buffalo, a nawet jak bym to widział to i tak ty oszukałeś mnie, bo pisałeś kilka razy złe tune wiec?.

Juz ci pisalem,  widzialy oczy co braly. 

Ze względu na zbyt dużą ilośc kłótni ostatni raz podsumuję,

Gracz NBT jezeli nie ma ochoty na podjęcie dobrowolnej współpracy i pokrycia kosztów licznika, zostanie ukarany.

VineeK i KseroKopiarka - sprawa wyjaśniona, przynajmniej to wskazuje obustronna zgoda z waszej strony.

Biorąc pod uwagę 48h które dałem wam o 19:26, zostało około 27h do miłego i dobrowolnego zakończenia waszej współpracy.

Skargę zawieszam do czasu przesłania mi na wiadomości prywatnej na forum informacji od autora skargi o kosztach pokrycia licznika ze strony oskarżonego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.