Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastoAkaRudy

71dx1iidek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: dxviidek
Nick oskarżonego: LastoAkaRudy
Powód skargi: Nadużywanie permisji
Data zdarzenia: 25.01.2025
Dowody: 

Opis sytuacji: Witam sytuacja zaczęła się od tego, że sprowokowałem pracownika SARA do czego oczywiście się przyznaje, ale sytuacja gdzie administrator nadużywa swoich uprawnień jest trochę średnia tym bardziej, że nadużywa on swoich permisji do odholowania auta. Dostałem warna za to że pracownik SARA jechał środkiem drogi, uszkodził pojazd gracza Grubcio1312 a w konsekwencji wyjechał na mój pas (jechał pod prąd) przez co na niego trąbiłem, aby cofnął przez co dostałem warn. Dodam, że w regulaminie nie ma żadnego zakazu trąbienia, a dostałem za to kicka Gracz 13dxviidek. został wyrzucony z serwera przez LastoAkaRudy, powód: Notoryczne trąbienie pomimo ostrzeżeń

Przypominam, że w MTA jest opcja wyciszenia gry jeżeli komuś przeszkadza trąbienie. W tym przypadku kick według mnie został użyty tylko po to aby odholować mi pojazd. 

Witam, pozwól że wytłumaczę Ci jak to działa.. O 15:19 dostałeś warna za trąbienie, niestety to nie poskutkowało i minutę później gdy przejeżdżaliśmy obok Ciebie dalej to robiłeś, więc kolejną karą za to samo przewinienie jest kick - nie ma tu nic nadzwyczajnego, ani nowego, to jest nasza stała procedura, którą wykonujemy, więc Twój zarzut odnośnie kicka tylko po to by odholować Ci pojazd jest nietrafiony. Argument, że w MTA jest opcja wyciszenia gry jest bezsensu, idąc tym tokiem administracja nie powinna nadawać kar wyciszenia VC, ponieważ przecież można wyciszyć dźwięki gry i po sprawie.. Przyczepiłeś się do nas i ciągle utrudniałeś naszą pracę, mute na czat, mute na vc, 3x warn oraz kick - Twój cały dorobek, który zdobyłeś w 35 minut i to tylko dlatego, że inny pracownik SARA odholował Twój pojazd. Proponuje zająć się czymś innym, niż utrudnianiem rozgrywki innym osobom, pozdrawiam. 

1 godzinę temu, LastoAkaRudy napisał:

Witam, pozwól że wytłumaczę Ci jak to działa.. O 15:19 dostałeś warna za trąbienie, niestety to nie poskutkowało i minutę później gdy przejeżdżaliśmy obok Ciebie dalej to robiłeś, więc kolejną karą za to samo przewinienie jest kick - nie ma tu nic nadzwyczajnego, ani nowego, to jest nasza stała procedura, którą wykonujemy, więc Twój zarzut odnośnie kicka tylko po to by odholować Ci pojazd jest nietrafiony. Argument, że w MTA jest opcja wyciszenia gry jest bezsensu, idąc tym tokiem administracja nie powinna nadawać kar wyciszenia VC, ponieważ przecież można wyciszyć dźwięki gry i po sprawie.. Przyczepiłeś się do nas i ciągle utrudniałeś naszą pracę, mute na czat, mute na vc, 3x warn oraz kick - Twój cały dorobek, który zdobyłeś w 35 minut i to tylko dlatego, że inny pracownik SARA odholował Twój pojazd. Proponuje zająć się czymś innym, niż utrudnianiem rozgrywki innym osobom, pozdrawiam. 

Sytuacja ta nie jest apelacją od kary, za nadane mi kary nie można pisać skarg. Sytuacja dotyczy tego, że jechaliście pod prąd uszkadzając przy tym pojazd innego gracza przez co trąbiłem, nie napisałbym ci tego ani nie powiedział, ponieważ posiadałem aktywną kare wyciszenia. Po tym jak dostałem warn zjechałem wam z drogi po czym zawróciliście i zostałem wyrzucony, nawet twój pracownik specjalnie stanął i czekał, aż dostane kick (przynajmniej tak wnioskuje z nagrania). Przypominam sobie o warnie od vertiego o tym abym zszedł z lawety i nie utrudniał oraz o drugim za trąbienie. Warn za trąbienie nie był słuszny, iż była to wina wasza że jechaliście środkiem, jak już to raczej gracza który stał obok bo tą drogę blokował więc nie rozumiem z jakiego powodu o trąbienie o mnie się przyczepiłeś skoro staliście na środku. Warn od vertiego odrazu zareagowałem i zszedłem z lawety i nie utrudniałem wam roboty, lecz spytałem się twojego kolegi ,,zabierają wam kanapki w szkole, że fury musisz zwijać'' za co zostałem wyciszony. Do prowokacji waszej przyznaje się, lecz kick dla mnie był kompletnie nie słuszny.

Jak najbardziej można pisać skargi za nadane kary. Na załączonym nagraniu nie widać żebyśmy Ciebie uszkodzili oraz ja tego nie zauważyłem, fakt jechaliśmy środkiem drogi, lecz jak sam zaznaczasz było to spowodowane tym, że inny gracz blokował przejazd, więc musieliśmy go wyminąć i moim zdaniem zrobiliśmy to poprawnie, bo tak jak pisałem wcześniej - nie zauważyłem, żebyśmy Cię uszkodzili. Swoją drogą gracz, o którym mówisz dostał warna. Zawróciliśmy by wyjechać z giełdy, gdy przejeżdżaliśmy obok Ciebie to usłyszałem trąbienie, więc powiedziałem do usxiMa, by się zatrzymał, bo chciałem mieć pewność czy to Ty trąbisz, gdy byłem pewny to dostałeś słusznego kicka. Niestety, ale nagrania nie oddają w pełni tej sytuacji, bo mają wyciszony dźwięk, oraz nie rozpoczynają się od początku, przez co według mnie nie wnoszą nic do sprawy. Poproś swojego kolegę o podesłanie dowodów z dźwiękiem, wtedy dowody będą w 100% pełne. Pozdrawiam i życzę spokojnego weekendu. 

Myślę, że nie zrozumiałeś przekazu, nie uszkodziliście mnie, lecz tego gracza stojącego na poboczu. Wymijaliście go uderzając w niego przez co zjechaliście na mój pas dlatego na was trąbiłem za co dostałem warna, dlatego warn dla mnie był nie słuszny. Kick również nie mial najmniejszego sensu tym bardziej po nagraniu można wywnioskować jakbyś kicknął mnie tylko po to aby odholować auto. Czekajmy do rozstrzygnięcia sprawy, poznaliśmy jak wygląda to z obu stron i myślę, że narazie tyle wystarczy. Również życzę miłego weekendu.

W takim przypadku skargę jestem zmuszony odrzucić. 

Jednak wyjaśnię jedną kwestię odnośnie trąbienia - jeżeli gracz otrzymuje pierw ostrzeżenie, a następnie się do niego niestosuje, to administracja w takim przypadku ma prawo wyrzucić gracza z serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.