Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News- Wywiad z Vortex*kuba, znanym jako kubawalkosz.

matibfc..

Rekomendowane odpowiedzi

ytNkydJ.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Reporter @matibfc.. Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię wam Wywiad z @Vortex*Kuba znanym jako kubawalkosz. Zapraszam do czytania!

LKZ38Vt.png

M: @matibfc.. | V: @Vortex*Kuba

M: Witam, z tej strony Reporter @matibfc.. z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
V: 
Tak, jak najbardziej.

M: Na początku opowiedz nam coś o sobie.
V: Jestem Kuba, mam 15 lat, lubię grać w gry i biegać. Moją pasją są rowery i crossy. Chciałbym zostać w przyszłości mechanikiem.

M: Kiedy rozpocząłeś rozgrywkę na ProjectRPG i czemu akurat wybrałeś ten serwer?
V: Zacząłem grać na ProjectRPG w 2024 roku, dokładnie 8 marca 2024. A dlaczego wybrałem ten piękny serwer? Kolega mi go polecił i spodobał mi się, przyjemne modele pojazdów.

M: Na serwerze masz ponad 750 przegranych godzin. Jak wspominasz ten czas?
V: Wspominam bardzo dobrze. Poznałem dużo nowych ludzi, a także ziomka z mojego miasta przez ten serwer, więc wspominam ten czas bardzo spoczko.

M:  Na ile wyceniasz swój majątek i  czy jesteś z niego zadowolony?
V: Wyceniam go na około 1.5kk. Jestem bardzo, bardzo zadowolony uważam, iż osiągnąłem dużo.

h4h9I60.gif

M: Czy przynależysz obecnie do jakiejś organizacji? Jeśli nie, to masz zamiar dołączyć do szeregów danej organizacji?
V: Tak, należę do organizacji Shadow Syndicate, jestem tam v-liderem.

bgxzjYk.gif

M: Jak wygląda twoja codzienna rozgrywka na ProjectRPG?
V: Handluję, zarabiam na pracach dorywczych oraz spędzam czas z przyjaciółmi.

M: Czy masz zamiar dołączyć do jakieś frakcji?
V: Najbardziej, chciałbym dołączyć do SARA.

73xBsL8.png

M: Jak już wszyscy wiemy, nagrywasz na YouTubie odcinki z ProjectRPG. Co cię nakłoniło, by zacząć swoją historię w nagrywaniu odcinków z tego serwera?
V: Nagrywanie odcinków nakłoniło mnie przez oglądanie Andiego. Miałem również chęć zacząć nagrywać z tego serwera.

M: To tyle ode mnie, dziękuję za wywiad. Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić? 
V: Chciałbym pozdrowić @strambel, który siedzi na banie, @matibfc.., psa, rodziców i całą frakcję SARA.

XGwBbve.png
SZYBKIE STRZAŁY

M: Kebab czy pizza? 
V: Bigos.

M: SAPD czy SARA?
V: SARA.

M: Handel czy praca? 
V: Handel.

M: Sultan czy elegy? 
V: Sultan.

M: Gry komputerowe czy sport? 
V: Sport.

M: Noc czy dzień?
V: Noc.

XGwBbve.png

Dziękuje wszystkim za przeczytanie tego wywiadu i widzimy się w kolejnych artykułach!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

M3eUk6r.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.