Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mari

golab

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xdxd0100
Nick oskarżonego: Mari
Powód skargi: ban za nic
Data zdarzenia: 22.01.2025
Dowody: https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=golab + logi
Opis sytuacji: Witam, no to ogólnie pisze tą skarge bo dostałem bana tak naprawdę za nic. Napisałem do gracza jego nazwisko do tego się przyznaje. Lecz mogło być to też randomowe imię które sobie poprostu napisałem. Z tego co wiem samo nazwisko to nie są dane osobowe dlatego uważam że ban jest nie słuszny. Nie chce nawet żeby mari sie tu wypowiadał tylko czekam poprostu na rozpatrzenie tej skargi przez ARCON. pdw pdw i dzk za free reputacje

Cześć, widzę, że przyznałeś się do udostępnienia danych osobowych. Szkoda, że nie potrafiłeś tego zrobić od razu w apelacji. Jak już wiesz, udostępnianie danych jest karane na naszym serwerze, a intencje miałeś jasne, patrząc po logach  podjeżdżając do gracza, prowokując go i co chwilę dodając jego nazwisko. Ciekawe, jak ty byś się czuł w takiej sytuacji. Dodam również, że wszystkie dowody, które posiadam, zostaną wysłane w wiadomości prywatnej do Administracji RCON, aby nie udostępniać ich publicznie. Pozdrawiam.

Mamy zerową tolerancję do udotępniania nazwisk innych osób. Jest to pierwszy krok do uporczywego naruszania prywatności graczy przez osoby trzecie. Absolutnie tego nie tolerujemy.

W dniu 22.01.2025 o 18:30, golab napisał:

pdw pdw i dzk za free reputacje

§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.