Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na k3r0x

Resh22

Rekomendowane odpowiedzi

Login: lalak423
Nick oskarżonego: Support k3r0x
Powód skargi: Nie prawidłowe zabranie prawo jazdy oraz odcholowanie mi pojazdu
Data zdarzenia: 05.02.2021 14:22
Dowody: Logi Serwera 😄
Opis sytuacji: Gracz rozwalił mi przód auta i mi uciekł, napisałem to na /report lecz nikt nie przyleciał więc pojechałem się naprawić, czekałem na swoje miejsce i wreszcie miejsce było puste więc sobie wjechałem, nagle za mną wjechal jakiś inny gracz i nie mogłem naprawić auta więc pomyslałem sobie że mu ustąpie (w tym momencie przyjechał koleś który wcześniej we mnie walnął) stanął za mną i tym kolesiem gdzie razem wjechaliśmy, tamten pan wyjechał i ja wyjechałem w tym samym momencie i gdy tamten gracz wjechał do drugiego miejsca naprawy to wróciłem się tam gdzie byłem (gracz który czekał za nami był zły że niby się wepchałem i napisał reporta) w tym momencie tepnął się pan k3r0x i bez żadnego słowa wywalil mi auto do Przechowywalni i zabrał prawo jazdy. Moim zdaniem jest to skandaliczne zachowanie bo ani nikt nie wysłuchał mojej perspektywy ani nic, licze na pozytywne rozpatrzenie Skargi oraz zwrócenie prawo jazdy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Napisałem to na report ponieważ posiadam mute

Bez tytułu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.