Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[L] Domek w SF przy spawnie z 3 miejscami parkingowymi

odawcio

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: odawcio
ID: 273
Cena za dobę: 250$
Sposób kontaktu: Forum, czat w grze
Dodatkowe informacje: Przedmiotem licytacji jest piękny kremowy domek w prestiżowej lokalizacji serwera ProjectMTA, tuż przy spawnie z trzema miejscami postojowymi dla samochodów. Atutem nieruchomości jest bardzo bliska odległość do oceanu (3 min. pieszo) oraz do centrum życia serwera (1 min. pieszo), mimo małej ilości miejsca przed domem można spokojnie trzymać legalnie 3 samochody co umożliwia nawet stworzenie z niej bazy dla organizacji posiadającej małą ilość pojazdów.

Cena wywoławcza:  500$
Minimalna kwota przebicia: 100$
Data i godzina zakończenia licytacji: 22.01.2024 16:00

Zdjęcie nieruchomości: 

mta-screen_2025-01-21_11-20-09.png.ecf815428fb8df40f3cfc11295b00f56.png

Oświadczam iż zapoznałem/am się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów regulaminu działu: Tak

25 minut temu, odawcio napisał:

Czekałem za kontaktem, pisałem dzisiaj lecz nie otrzymałem żadnej odpowiedzi @houdini

Screenshot_20250125_204042_Chrome.jpg

W dniu w którym miało dojść do wymiany nie było Ciebie na serwerze od dnia jej startu aż po dzień dzisiejszy, gracz @Snufkin był codziennie i czekał aż się zjawisz, w związku z tym zostajesz zbanowany na okres 3d za łamanie regulaminu, licytacja zostaje unieważniona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.