Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na VKIE

VVerto

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4064
Login: VVerto
Nick oskarżonego: VKIE
Powód skargi: Gracz nie oddał pożyczonych pieniędzy
Data zdarzenia: 20.01.2025r, godzina 12
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2025-01-20_12-13-32.thumb.png.f68a2c36e3512c64ada8f8f7b50b735e.png

Opis sytuacji: Gracz zaczepił mnie na giełdzie czy nie pożyczę mu 1k na wyjęcie pojazdu z PP, zapytałem kiedy odda, na co odpowiedział że wyjmie auto z PP i jedzie prosto do pracy. Dałem mu godzinkę czasu na oddanie, wspomniany gracz rozmawiał ze mną na VC.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Spoiler

mta-screen_2025-01-20_12-53-46.png.2c7d8c34c9577547bf517bda69a73462.png

mordzia ale ty mi dales 1k donejta, ja mordo nic sobie nie przypominam ze od ciebie pozyczalem, jeszcze na jakies auto pp jak ja auta nie mam hahaha, mordo co ty wymyslasz wgl. daj mi chociaz dowod ze tak bylo. najpierw dajesz donejta a potem skarge piszesz troche cringe.

2 godziny temu, VKIE napisał:

mordzia ale ty mi dales 1k donejta, ja mordo nic sobie nie przypominam ze od ciebie pozyczalem, jeszcze na jakies auto pp jak ja auta nie mam hahaha, mordo co ty wymyslasz wgl. daj mi chociaz dowod ze tak bylo. najpierw dajesz donejta a potem skarge piszesz troche cringe.

Jest napisane na chacie "na ile", teraz świrujesz i dostaniesz bana za 1k 🙂

2 godziny temu, VVerto napisał:

Jest napisane na chacie "na ile", teraz świrujesz i dostaniesz bana za 1k 🙂

ale co to za dowod gosciu jak ty piszesz na ile? i nigdzie nic nie pisze o pozyczanie ani nie masz nagrania chociaz ze mowie ze porzyczam jak nawet nie pozyczylem, podeszlem sie ciebie spytac za co donejt, a ty cos nagle tam piszesz....

Godzinę temu, VKIE napisał:

ale co to za dowod gosciu jak ty piszesz na ile? i nigdzie nic nie pisze o pozyczanie ani nie masz nagrania chociaz ze mowie ze porzyczam jak nawet nie pozyczylem, podeszlem sie ciebie spytac za co donejt, a ty cos nagle tam piszesz....

Próbujesz być śmieszny czy jak? Coś Ci nie wychodzi, chociaż może jak spojrzę na twój awatar..

@Mixsu

Proszę pamiętać, że umowę nt. zawarcia pożyczki zapisujemy w wiadomościach prywatnych, nie komunikuj się z graczem na VC. 

@VKIE informuje, że doskonale widzę co robisz, Twoje następne sztuczki nie wyjdą. 

W związku z brakiem wystarczających dowodów skargę jestem zmuszony odrzucić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.