Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

karmi77

Rekomendowane odpowiedzi

Login: karmi77
Nick oskarżonego: Wujaszek.
Powód skargi: Wprowadzanie graczy w błąd
Data zdarzenia: 14.01.2025
Dowody:  Konwersacja gracza Frodogo77 z Wujaszek. https://imgur.com/a/vap75LF
Opis sytuacji: Wujaszek. wprowadził nas w błąd mówiąc że można skracać, skakać, i jeździć pod prąd kurierką bo ma ghost moda, niestety oberwało się warnem.
[2025-01-17 10:05:18] [Output] : Gracz karmi77 otrzymał ostrzeżenie od vercy, powód: Nie pod prąd
[2025-01-17 10:05:18] [Output] :  
[2025-01-17 10:05:18] [Output] : Otrzymałeś ostrzeżenie!
[2025-01-17 10:05:18] [Output] : Powód: Nie pod prąd
[2025-01-17 10:05:18] [Output] : Nadane przez: vercy

[2025-01-17 10:18:52] [Output] : >> [27] vercy: to jak to z tą kurierką wygląda bo kazdy inaczej mówi?
[2025-01-17 10:19:48] [Output] : Gracz fznx. otrzymał ostrzeżenie od vercy, powód: Nie utrudniaj
[2025-01-17 10:20:34] [Output] : << [27] vercy: ogolnie to tak, jezdzic pod prad nie wolno, kurierka moze sie zbugowac i miec kolizje, skracac mozna ale z glowa, o skokach nie ma mowy
[2025-01-17 10:20:52] [Output] : >> [27] vercy: dobra
[2025-01-17 10:21:16] [Output] : << [27] vercy: jezeli ktos bedzie skakal nawet pojazdem pracy, mozna to podciagnac pod odwalanie

Jak już ci Bolesny odpisał, byliśmy uczeni że nie karamy pojazdów z pracy kuriera, lecz co osoba to inna opinia. Mnie uczono by nie karać takiego delikwenta. Warto dodać, że jako administracja nie posiadami tabelki w Excelu z rozpiską za co karać i na ile, więc każda kara jest nadawana z "pamięci". Jeżeli jednak jest to karane, to jest to mój błąd, ponieważ nie dopytałem dokładnie, lub ktoś mi nie przekazał takiej wiedzy. Nie chciałem cię celowo wprowadzić w błąd, widocznie wyszło to z niedopatrzenia. Za utrudnienia przepraszam 😞 

Rzeczywiście, sytuacja jest dość niespójna. Wynika to z naszego błędu w komunikacji z resztą administracji, po tym wpisie zostanie to uregulowane wewnątrz struktur tak, by sytuacja była jasna i klarowna. 

Nie jestem w stanie w tej sytuacji ukarać oskarżonego, ponieważ błąd leży po naszej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.