Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

karmi77

Rekomendowane odpowiedzi

Login: karmi77
Nick oskarżonego: Bolesny
Powód skargi: Wprowadzanie graczy w błąd
Data zdarzenia: 12.01.2025
Dowody: Konwersacja gracza kamil77 z Bolesny, gdy ten zreportował odwalacza Bolesny odrzucił reporta mówiąc że administracja nie kara za odwalanie na kurierce https://imgur.com/a/qHRKnvE
Opis sytuacji: Bolesny wprowadził w błąd mojego kolegę przez co i mnie, finalnie oberwało mi się warnem, sam warn nic nie znaczy aczkolwiek kolejny zamieniłby się w karę na prowadzenie pojazdów.
[2025-01-17 10:05:18] [Output] : Gracz karmi77 otrzymał ostrzeżenie od vercy, powód: Nie pod prąd
[2025-01-17 10:05:18] [Output] :  
[2025-01-17 10:05:18] [Output] : Otrzymałeś ostrzeżenie!
[2025-01-17 10:05:18] [Output] : Powód: Nie pod prąd
[2025-01-17 10:05:18] [Output] : Nadane przez: vercy

[2025-01-17 10:18:52] [Output] : >> [27] vercy: to jak to z tą kurierką wygląda bo kazdy inaczej mówi?
[2025-01-17 10:19:48] [Output] : Gracz fznx. otrzymał ostrzeżenie od vercy, powód: Nie utrudniaj
[2025-01-17 10:20:34] [Output] : << [27] vercy: ogolnie to tak, jezdzic pod prad nie wolno, kurierka moze sie zbugowac i miec kolizje, skracac mozna ale z glowa, o skokach nie ma mowy
[2025-01-17 10:20:52] [Output] : >> [27] vercy: dobra
[2025-01-17 10:21:16] [Output] : << [27] vercy: jezeli ktos bedzie skakal nawet pojazdem pracy, mozna to podciagnac pod odwalanie

Kiedy dołączyłem do administracji, to byłem uczony, że nie karamy kurierki za jazdę pod prąd, ponieważ ma ducha. Niestety, ale ostatnio ten duch się buguje i część administracji kara za to. Teoretycznie powinniśmy karać kurierkę za jazdę pod prąd, bo krd obowiązuje wszystkich, ale jak wspomniałem wyżej byłem uczony inaczej.

Dobrym przykładem jest taka sama skarga na Wujaszka od ciebie, ponieważ on jest z ostatniej rekrutacji i jak widać też go tak uczyli.

Za skracanie nie karamy.

Rzeczywiście, sytuacja jest dość niespójna. Wynika to z naszego błędu w komunikacji z resztą administracji, po tym wpisie zostanie to uregulowane wewnątrz struktur tak, by sytuacja była jasna i klarowna. 

Nie jestem w stanie w tej sytuacji ukarać oskarżonego, ponieważ błąd leży po naszej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.