Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Fran3k - oskarżony przez Jakubon*

Jakubon*

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Fran3k
Data zdarzenia:  16.01.2025r. 20:50
Opis zdarzenia:  Auto było zaparkowane pod moim domem jak na screenie, zostało odholowane.  Pracownik SARA wciąż był na służbie, próbując nawiązać z nim kontakt dostałem odpowiedź "nie mam czasu tera". Moim zdaniem jest to bardzo nieprofesjonalne zachowanie ze strony członka frakcji. Mogliśmy załatwić sprawę polubownie - rozliczyć się i tyle, ale jego zachowanie skłoniło mnie do napisania tej skargi. Wnoszę o ukaranie go.

Dowody:  image.thumb.png.57662f748d49f5cbd33c4b6358d02a04.png

1417324287_Beztytuu.thumb.png.dc6720939e71354f8f469bbcc6d7cb8b.png

Uszanowanie, Inspektor Fran3k S.A. Road Assistance

Odnośnie odholowania twoich pojazdów znajdowały się one po za strefą wyznaczonej twojej posesji.

Zgodnie z przeprowadzoną inspekcją jesteś (@Jakubon*) właścicelem posesji ID 220.

Zgodnie z wytycznymi na forum w dziale Centrum Zarządzania Frakcjami w temacie Granice prywatnych posesji możesz się doinformować jaką granicę posiada dana posesja.

Niżej załączam zdjęcia na których widać granicę posesji oraz własność posesji.

IVgzmNA.pngCJaDm6H.png

Natomiast twój pojazd był zaparkowy po za posesja prywatną co wnioskuje odholowaniem pojazdu zgodnie z Taryfikatorem S.A.R.A.

CJBaSKz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.