Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Reporter Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News

Anon4

Rekomendowane odpowiedzi

xo8wUTI.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Trainee @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News, dziś moim i Państwa gościem będzie Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News.

Gzqqb1L.png

A: @Anon4 | K: @Kierownikk

A: Witam, z tej strony Trainee @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Witam, z tej strony Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News. Tak, chciałbym udzielić ci wywiadu.

A: Dobrze, w takim razie czy chciałbyś opowiedzieć nam coś o sobie?
K: Jasne, a więc tak mam na imię Michał, mam 17 lat (w kwietniu 18) oraz pochodzę z województwa lubelskiego. Na co dzień chodzę do trzeciej klasy technikum, na profilu technik informatyk. Bardzo lubię pomagać innym. Interesuje się dosłownie wszystkim, zaczynając, od informatyki przez motoryzację i rolnictwo aż na muzyce i fotografii kończąc. Ostatnimi czasy wkręciłem się w fotografowanie zórz polarnych (zdjęcia dostępne poniżej). Wolny czas spędzam ze znajomymi na discordzie bądź na serwerze ProjectRPG.

Spoiler

Ao4kraN.jpeg

oXCmeQb.jpeg

yjFxOQO.jpeg

USwd7M3.jpeg

FrNguWu.png

A: Czy mógłbyś powiedzieć, czym się interesujesz?
K: Hmmmm... Ciężkie pytanie, czym się interesuję, ogólnie informatyką, zaczynając od tworzenia zestawów komputerowych poprzez ich składanie, instalację potrzebnego oprogramowania, aż po konfigurację usług i urządzeń sieciowych. Fakt jest to dość skomplikowane, lecz przyjemne, w skrócie? Lubię to robić i sprawia mi to niemałą frajdę.

A: Jak, zaczęła się Twoja historia z MTA i serwerem ProjectRPG?
K: Moja historia z MTA, jak i z serwerem ProjectRPG zaczęła się dokładnie dnia 9 kwietnia 2023 roku, kiedy to dałem się namówić moim znajomym ( @Wilcz3k, @Wisnia5, @Dwusuwowiec), żeby wbić i z nimi pograć. Niestety mało brakowało, a moja kariera na serwerze skończyłaby się po zaledwie jakiś 45 minutach na serwerze, a wszystko przez to, że kolega chciał mi pomóc w zakupie samochodu, jakim był perennial, więc przelałem mu cały mój majątek (wtedy było ok 7k), tak też zdobyłem moją pierwszą, jak i ostatnią karę serwerową, co jest chyba dosyć dobrym wynikiem jak na spędzone tutaj 800 godzin.

EVQ3pXH.png

A: Jesteś w Redakcji Prasowej Project News od lipca 2024r, jak oceniasz ten biznes?
K: Tak to prawda, w Redakcji Prasowej Project News jestem dokładnie od 11 lipca 2024 roku. Jak zaś oceniam ten biznes? Jest to najlepszy biznes na całym serwerze, posiadamy bardzo kompetentny zarząd, atmosfera wewnątrz biznesu jest nie do opisania. Polecam każdemu tutaj przybyć.

A: Od niedawna w biznesie pełnisz funkcje jako Academy Keeper. Jak ci się podoba na tym stanowisku?
K: Zgadza się, ta rekrutacja jest moją pierwszą jako Academy Keeper. Jak mi się podoba? Na początku trochę się obawiałem, że nie dam rady, lecz teraz mogę z całą pewnością stwierdzić, że przekazałem wiedzę dla przyszłych redaktorów.

8OPGN0U.png

A: Zgadzam się, z tym stwierdzeniem, iż ten biznes jest najlepszy na serwerze, wracając do tematu. Jeśli nie biznes Project News to jaki inny byś wybrał i dlaczego?.
K: Gdyby nie Project News, to wybrałbym Sky Falcons, ponieważ lubię lotnictwo i chętnie bym organizował/uczestniczył w pokazach lotniczych w San Andreas.

A: Czy chciałbyś zasilić szeregi jakieś frakcji serwerowej? Jak tak to jakiej?
K: Chciałbym zasilić szeregi frakcji San Andreas Road Assistance, ponieważ rok temu pod koniec wakacji tam byłem, lecz przez problemy z internetem byłem zmuszony odejść.

A: Z tego, co wspomniałeś, masz przegrane +/- 800 godzin na serwerze, jak oceniasz ten spędzony czas na serwerze? I czy twoim zdaniem osiągnąłeś wiele przez ten czas?
K: Zgadza się, mam przegrane 800 godzin na serwerze, jak oceniam ten czas? Bardzo pozytywnie, poznałem masę, ale to masę bardzo fajnych osób. Przez ten czas zdążyłem odwiedzić frakcje SAFD, SARA oraz SAMD, a także biznesy ProjectFM i Project News. Mój majątek aktualnie wynosi, coś w okolicach 1.2kk co nie jest za dużo jak na ten czas gry, niestety przez większość tego czasu się bujałem ulicami San Andreas z ziomkami, zamiast pracować.

vXCTPwA.gif

A: Skąd wziął się pomysł na nick Kierownikk?
K: Z tym związana jest ciekawa historia, pomysł na nick Kierownik powstał w 6 klasie szkoły podstawowej, kiedy to graliśmy na W-F w Piłkę Nożną i ja jako bramkarz ustawiałem całą obronę, jednego razu, gdy mnie nie było wychowawca, który jednocześnie był, moim Wuefistą stwierdził: „Jak wy będziecie teraz grać, nie ma Kerownika”., a zatem w ten oto sposób przylgnęła do mnie ksywka kierownik, nick Kierownikk powstał dlatego, że nie mogłem, ustawić nicku Kierownik więc dodałem na końcu "k".

A: Dobrze, a więc ostanie pytanie na dziś, z tego, co się dowiedziałem, posiadasz auto marki Sultan Kombi, dlaczego wybór padł na właśnie ten model?
K: Dobrze się dowiedziałeś, od ponad tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem, Sultana Kombi na secie trującym i C.F.I v5. Dlaczego wybór padł akurat na ten model? Szukałem jakiegoś autka z C.F.I, a to było w sensownej cenie więc padło na tego właśnie oto pięknego sultana.

YUG3wMZ.gif

A: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Z tego miejsca chciałbym bardzo serdecznie pozdrowić: Najpierw mój najlepszy biznes, czyli Project News a w szczególności @xanny, @xHamster, @Kacp3r oraz całą resztę, moją cudowną organizację .Eclipse @oliwierbluza1, @Viv0X^RB, @Ali5Cali.  Na koniec chciałbym pozdrowić @Camper, @NerVous, @Szym9n4k, @Patik00, @Anon4, @P1ter3k, @hefe, @Nissanekk, @EEbola, @Jokerlax, @Dwusuwowiec, @Wilcz3k, @Kapucha., @Lezothus, @Wisnia5. Oraz całą administrację. Buziaki dla was.

A: Dziękuję za udzielenie wywiadu, życzę miłego dnia.
K: Również dziękuję i życzę miłego dnia wszystkim.

XGwBbve.png

SZYBKIE STRZAŁY

A: Benzyna czy Diesel?
K: Diesel.

A: SARA czy SAMD?
K: SARA.

A: Pizza czy Kebab?
K: Kebab, ostry na cienkim.

A: IOS czy Android?
K: Android.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę, do zobaczenia w następnych wywiadach/artykułach.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
8YhJW5Z.pngzVYrcYO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.