Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

dziwne mta

NocnyDzik

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, NocnyDzik napisał:

miał ktoś taki przypadek że wszystko się po lewej stronie wyświetlało a radar wcale nie działał 

mta-screen_2025-01-15_16-00-54.png

Ja miałem podobny problem przed aktualizacjami mta raz mi się zaktualizowało i zaczęło działać 

Spróbuj usunąć pliki mapy jak to nie pomoże to musisz czekać na najbliższą aktualizacje

W dniu 15.01.2025 o 21:45, Matixo napisał:

Ja miałem podobny problem przed aktualizacjami mta raz mi się zaktualizowało i zaczęło działać 

Spróbuj usunąć pliki mapy jak to nie pomoże to musisz czekać na najbliższą aktualizacje

usunąłem reinstal zrobiłem mta i dalej nic na innych serwerach wszystko okej aby na projekcie mi tak się dzieje 

7 godzin temu, NocnyDzik napisał:

usunąłem reinstal zrobiłem mta i dalej nic na innych serwerach wszystko okej aby na projekcie mi tak się dzieje 

No to wychodzi na to że będziesz musiał czekać do najbliższej aktualizacji mta bo mi aktualizacja pomogła jak miałem ten problem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.