Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Trainee Anon4 z Redakcji Prasowej Project News

Kierownikk

Rekomendowane odpowiedzi

HKGfrBc.png

mSu4qkK.png

Witam, z tej strony Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News. Moim i państwa gościem dzisiaj będzie Trainee @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News. Zapraszam do przeczytania.
Gzqqb1L.png

A: @Anon4 | K: @Kierownikk

K: Witam, z tej strony Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News, czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu.
A: Cześć, z tej strony Trainee @Anon4 z Redakcji Prasowej Project News, oczywiście, że chciałbym udzielić ci wywiadu.

K: Okej, w takim razie opowiedz nam coś o sobie.
A: Dobrze, a więc zaczynając mam na imię Rafał i mam 16 lat, pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego. Moje zainteresowania to motoryzacja oraz elektro-mechanika pojazdów. Lubię uprawiać sport, codziennie ćwiczę kalistenikę, bardzo lubię także słuchać polskich, jak i zagranicznych twórców muzycznych.

4CPMWBd.png

K: Jak zaczęła się twoja przygoda z MTA?
A: Moja przygoda z MTA zaczęła się od tego, że, kiedyś oglądałem w mediach społecznościowych rozgrywki właśnie z MTA, sam także postanowiłem dołączyć do grona graczy MTA i zobaczyć jak to jest. Moim pierwszym serwerem, na którym zacząłem grywać, był właśnie ProjectRPG, byłem już w kilku organizacjach, lecz wybór ostatecznie padł na Flying Dragons. Dodatkowo niedawno także dołączyłem do biznesu Project News.

K: Jak wspomniałeś, ostatnio dołączyłeś w szeregi biznesu Project News na rangę Trainee, jak zapatrujesz się na swoją przyszłość oraz jakie są twoje plany dotyczące biznesu.
A: Zgadza się, niedawno dołączyłem do biznesu Project News, z czego jestem bardzo zadowolony, moje plany na obecną chwilę w biznesie to zdanie akademii oraz zostanie dobrym dziennikarzem.

EIm2Ypg.gif

K: Z własnego doświadczenia wiem, jak przyjemna jest praca w tym biznesie, mogę go serdecznie każdemu polecić. Schodząc z tematu Project News, czy chciałbyś zasilić szeregi jakiejś serwerowej frakcji, jeśli tak to jakiej?
A: Zgodzę się z tym, że praca w tym biznesie jest bardzo przyjemna, wracając do tematu to, tak chciałbym zasilić szeregi frakcji San Andreas Road Assistence.

K: Powiedziałeś wcześniej, że od niedawna jesteś także członkiem organizacji Flying Dragons, chciałbyś opowiedzieć nam krótko o tej organizacji, oraz skąd się tam wziąłeś?
A: Tak, od niedawna jestem członkiem organizacji Flying Dragons na randze Rekrut, także opowiadając, w organizacji jest miła, fajna i koleżeńska atmosfera, członkowie są fajni oraz mili wobec sobie i innych. W organizacji znalazłem się dlatego, że kolega mi ją polecał wcześniej, więc postanowiłem napisać podanie podczas rekrutacji na forum i poczekać na przyjęcie do organizacji.

xi81Vwp.gif

K: Zauważyłem także, że prowadzisz konto na Tik-Toku, jak to jest tworzyć taki "Content"?
A: Tak, prowadzę konto na Tik-Toku, od jakiegoś czasu mam nowe konto. Żeby tworzyć taki Content trzeba być dość kreatywny i pomysłowy, ponieważ trzeba robić takie filmy, żeby ludzie chętnie oglądali to, co nagrywasz i lubili to oglądać.

K: Masz jakieś marzenia dotyczące serwera?
A: Tak, mam parę marzeń, które chciałbym, żeby się spełniły, pierwsze takie moje marzenie to dostać się do mojej wymarzonej frakcji na serwerze San Andreas Road Assistence, a drugie to żeby w niedalekiej przyszłości zostać Supporterem na serwerze.

K: Ostatnie pytanie na dzisiaj, wymarzone autko na serwerze, jak i w "Realu"?
A: Moim najbardziej wymarzonym autkiem na serwerze jest Bullet GT, ponieważ bardzo mi się podobają jego wykończenia, spoiler oraz V-MAX, natomiast moim wymarzonym autem w realu to BMW F80 M3 dlatego, że ma taki ładny charakterystyczny wygląd i osiągi na drodze.

K: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
A: Tak, chciałbym na początku pozdrowić całą organizację Flying Dragons oraz @Kierownikk , @oliwierbluza1 , @Nexus , @BigbyWolf , @Viv0X^RB.

K: Bardzo dziękuję za udzielenie wywiadu.
A: Również bardzo dziękuję oraz życzę miłego dnia/miesiąca/roku.

XGwBbve.png

Szybkie strzały:

K: Audi czy BMW?
A: BMW.

K: SARA czy SATC?
A: SARA.

K: Kurier czy Kopalnia?
A: Kurier.

K: Sultan czy Flash?
A: Sultan.

K: Rap czy Rock?
A: Rap.

K: Rosół czy Pomidorowa?
A: Pomidorowa.

XGwBbve.png

To byłby koniec tego wywiadu, dziękuje, że byliście. Do następnych artykułów. Pozdrawiam Reporter @Kierownikk.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
wKrmiMg.png5fTXxT7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.