Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Do usunięcia / dostałem ub

McPro

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem już ub do zamkniecia

Cześć, sprzedawałem ryby  i kiedy dojechałem na miejsce docelowe w LS wywaliło mnie z serwera w momencie wjeżdzania w punkt i wyświetla mi się błąd CD32  Serial is banned, jako powód jest podane puste pole. Kolega pisał do administracji i wynika z tego że nie mam bana na serwerze ale mogę normalnie wbijać na inne serwery problem dotyczy tylko projectrpg... Proszę o pomoc bo nie wiem jak sobie z tym poradzić, nie mam wgranych żadnych podmianek shaderów czy innych tego typu bajerów oraz nie używam VPN.

edit: pytałem supprotu mta co i jak w tej sprawie, twierdzą że problem wystąpił  z poziomu serwera i że to u was musze szukać pomocy. Mam na to potwierdzenie mogę podesłać gdzie trzeba. Widzę że problem dotyczy też innego gracza @Marcinx23 

Proszę o pilną pomoc bo mam ponad 600 aktywynych dni na serwie i szkoda mi tego stracić 😞

@Ka3R @.Drymaniusz* 

Zrzut ekranu 2025-01-14 170814.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.