Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Huracan

Rolekk

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  Rolekk
Nick oskarżonego: Hurcan
Powód skargi: Gracz nie chce wyciągnąć pojazdu z pp ( auto organizacyjne )
Data zdarzenia:  04.02.2021
Dowody: poniżej 
Opis sytuacji:  Wiec tak jak kazdego dnia wchodze z F5 sprawdzam pojazdy organizacyjne itd czy zatankowane czy naprawione i czy na bazie i zobaczyłem ze pojazd Flesh jest na pp ostatni kierowca to Huracan i gracz nie chce zwrocic pieniedzy do mnie za wyciagniecie,naprawienie,zatankowanie pojazdu 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   Ponizej       

mta-screen_2021-02-04_19-47-24.thumb.png.6f61fd5d2fdf45924608e0ff1111d237.png                                                   mta-screen_2021-02-04_19-44-40.thumb.png.37e6e5f09b59fd748ff37e60f4cf0f5e.png

Może na takiej ze nie dasz o pojazdy organizacyjne a wyleciałeś z organizacji nie powodu Flesha tylko dla tego ze inni gracze z mojej organizacji się na ciebie skarzą pieniądze powinienieś zwrocic a nie zeby ktos po takim tobie wyciągał,naprawiał,tankował za swoje pieniądze 🙂  tyle się wypowiem na ten temat czekamy na wypowiedz supportera /RCONA moze ktos zrobi z tobą porządek ;/

Zdecyduj się za co wyrzuciłeś mnie z organizacji, tutaj logi które udowadniają przez co wyleciałem - [2021-02-04 19:40:57] [Output] : O> Rolekk: kurwa chĹ‚opie ty jezdziĹ‚es przez cb wyladowÄ…Ĺ‚ na pp to wyjmuj i nie duskutuj [2021-02-04 19:41:20] [Output] : O> Huracan: Chce Ci dac kase - nie chcesz, fura nie wroci [2021-02-04 19:41:38] [Output] : O> Rolekk: to dawaj kase
[2021-02-04 19:41:44] [Output] : O> Huracan: Za pozno [2021-02-04 19:41:50] [Output] : O> Rolekk: to lota - wszystko pokrywa się z logami administracji, lota org jest spowodowana tym pojazdem a nie skargami na mnie, nie używam chatu organizacji a rundka flashem była jednorazowa więc nie wiem, skąd wymyśliłeś skargi na mnie. Nie mam sobie nic do zarzucenia. Miłego wieczoru

1 godzinę temu, Huracan napisał:

Zdecyduj się za co wyrzuciłeś mnie z organizacji, tutaj logi które udowadniają przez co wyleciałem - [2021-02-04 19:40:57] [Output] : O> Rolekk: kurwa chĹ‚opie ty jezdziĹ‚es przez cb wyladowÄ…Ĺ‚ na pp to wyjmuj i nie duskutuj [2021-02-04 19:41:20] [Output] : O> Huracan: Chce Ci dac kase - nie chcesz, fura nie wroci [2021-02-04 19:41:38] [Output] : O> Rolekk: to dawaj kase
[2021-02-04 19:41:44] [Output] : O> Huracan: Za pozno [2021-02-04 19:41:50] [Output] : O> Rolekk: to lota - wszystko pokrywa się z logami administracji, lota org jest spowodowana tym pojazdem a nie skargami na mnie, nie używam chatu organizacji a rundka flashem była jednorazowa więc nie wiem, skąd wymyśliłeś skargi na mnie. Nie mam sobie nic do zarzucenia. Miłego wieczoru

upsik tak jak pisałem czekamy na wypowiedz 🙂  ...

Gracz poniósł konsekwencje - wyrzucenie z organizacji, gdyby gracz nie zostalby wyrzucony a odszedłby / miał ponieść koszty po poinformowaniu ( przed odejściem ) - w takim wypadku byłby winny.

Odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.