Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Drymaniusz*

aveyokej

Rekomendowane odpowiedzi

Login: belwed
Nick oskarżonego: .Drymaniusz*
Powód skargi: Admin mało mowny .
Data zdarzenia: 09.01.2025
Dowody:  nie wiem jak mam udowodnic brak dyspozycji administratora

Opis sytuacji: Admin po zbanowaniu mnie nie mial zamiaru mi odpisac unikal jakiegokolwiek kontaktu.. Proba pisania w grze poprzez komende /pm nie dawala niczego ignorowal mnie, proba przez discord to samo zero odpowiedzi, zaczelem pisac na /report (wiem ze report do tego sluzy wiec przepraszam) gdy napisalem w ticket ze jego rola ADMINISTRATORA jest do tego zeby pomagac GRACZA i powinnien sie wywiazac i raczyc odpisac dostalem mute XD
zabawne, chcialem sie odniesc do zabrania prawka poniewaz zrobilem taran i jechalem pod prad fakt jechalem pod prad z tego powodu ze auto mi sie slizgalo LECZ na moim klipie bylo widac ze osoba zglaszajaca mnie jechala rowniez pod prad, gdy on mnie zauwazyl a ja jego skrecilismy oboje na swoje pasy.. wiec na logike wychodzi na to ze jestem tak samo winny jak i on!  (odnosnik w sprawie tego ze popelnilem blad jak osoba zglaszajaca) 

Jednym slowem Admin Kalosz

auto sie slizga z nie wiadomo jakiego powodu, wczesniej zglaszalem to na reporcie.. mozna to sprawdzic

W momencie próby kontaktu ze mną byłem jedyną osobą na randze i byłem zajęty innymi zgłoszeniami, wystarczyło poczekać, aż będę wolny, ty natomiast w pierwszej kolejności postanowiłeś spamować mi na pm o odczytanie discorda, następnie pisać to samo w raporcie, a gdy został przeze mnie odrzucony, postanowiłeś mnie zwyzywać, za co otrzymałeś karę wyciszenia. Co do samej sytuacji, za która zostałeś ukarany, w dalszym ciągu to ty jako pierwszy znalazłeś się na przeciwnym pasie i uszkodziłeś 2 pojazdy, twoje nagranie nie oddaje niestety całej sytuacji, gdyż doszło u Ciebie do jakiś problemów z internetem, co widać po zachowaniu pojazdu SAFD oraz po zachowaniu willard'a pod koniec nagrania. Z reguły nie udostępniamy nagrań, za które karamy, dlatego też takowego nie otrzymałeś, oczywiście nagranie pozostaje do wglądu osoby sprawdzającej.

Kara została nadana prawidłowo.

Administracja to nie roboty, które mogą robić kilka rzeczy jednocześnie. Czasem trzeba okazać trochę cierpliwości, zwłaszcza jak jest ona wymagana z drugiej strony.

§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.