Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

rozdzialka

nz.brisuu

Rekomendowane odpowiedzi

siemanko, borykam sie z takim problemem ze nie moge uruchomic mta w nizszej rozdzielczosci niz jest zalecana, gdy odpale w trybie standardowym na nizszej rozdzialce strasznie wszystko pixeluje (wczesniej tak nie bylo), gdy probuje zmienic na okno bez ramki odpala sie okienko w lewym gornym rogu i nie jest na caly ekran (wczesniej gralem na tym i normalnie mialem rozciagniete na caly ekran). Reinstall mta nie pomogl, gta sa tak samo. Gdy probuje zmienic rozdzialke wyskakuje blad 0xc0000005 (nie moge zrobic ss`a). Probowalem prawie wszystkiego lecz licze na pomoc jakiegos magika 

Spróbuj zmienić ustawienia w GTA na którym zainstalowałeś MTA, swoją drogą wydaje mi się, iż może ten problem dotyczyć aplikacji pośredniczej, nie związanej w głównej mierze z sama grą, próbowałeś jakiś sposobów na naprawę gry, poza tymi które wymieniłeś?

szczerze to oprócz reinstali i ustawieniu w oprogramowaniu karty graficznej ustawień na pełny panel to nic innego nie przychodzi mi do głowy by zapobiec temu problemowi. W ustawieniach gta sa chyba nie ma takiej opcji jak okno bez ramki lecz mogę się mylić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.