Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kubensiak i Sake

vikinkg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: vikinkg
Nick pracownika/ów:  Kubensiak i  Sake
Powód skargi:  Gracze w czasie służby stoją w miejscu i tańczą na ulicy nie będąc na przerwie, (nie udało mi się uchwycić jak gracz Kubensiak tańczył.
Opis oraz data zdarzenia: 06.01.2025 21;40
Dowody w postaci ss'ów lub logów:mta-screen_2025-01-06_21-41-42.thumb.png.242ed61db252f4aaa3ff98dae9134c3f.png

• Haha 19

12 godzin temu, vikinkg napisał:

Gracze w czasie służby stoją w miejscu i tańczą na ulicy nie będąc na przerwie, (nie udało mi się uchwycić jak gracz Kubensiak tańczył.

Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek dowody przedstaw je teraz gdyż to co zademonstrowałeś jest nie wystarczające.

Proszę również o wypowiedz owych oskarżonych. @kubensiak @Sake

• Super 2

Witam witam zostałem wywołany na środek a więc. 

Wraz z @kubensiak byliśmy na patrolu po skończeniu pierwszego szkolenia praktycznego. Gdy odjechaliśmy od bazy kawałek chcieliśmy upamiętnić tą chwilę robiąc nic nie winnego ssa. ( akcja trwała max 2 minuty) Więc zatrzymaliśmy się na poboczu jak widać przygotowaliśmy się myśląc nad animacją padło ostatecznie na /msza stanęliśmy obok auta patrolowego i zrobiliśmy  to nieszczęsne zdjęcie (podsyłam na dole) Po czym wróciliśmy do patrolu. Będąc całkowicie szczerym rozumiem gdybyśmy naprawdę coś zrobili poważnego ale ja aktualnie tłumaczę się z akcji która trwała 2 minuty… będąc oskarżonym o tańce 💃 A jeśli to nie wystarcza to nie mam bladego pojęcia jak się wytłumaczyć z chwilowego postoju na upamiętnienie cudownej chwili na służbie

Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia 

image.png

Edytowane przez Sake
  • Super 7

Dzień dobry,

chciałbym wycofać swoje oskarżenia,Nie będę owijał w bawełnę 

wczoraj spotkało mnie coś naprawdę przykrego, naspawałem się na smutno i złe emocje mną kierowały.

chciałbym bardzo przeprosić chłopaków za całą sytuację mam nadzieję że uda nam się po wszystkim podać sobie rękę.

Nie wiem co mogę jeszcze napisać/zrobic.

jest mi wstyd i przykro z powodu zaistniałej sytuacji, życzę wam dalszym sukcesów na służbie i mniej takich debili jak ja na swojej drodze.

Najmocniej przepraszam vikinkg, 

• Super 2
  • WOW! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.