Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

ZbyszeKieliszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ZbyszeKieliszek
Nick oskarżonego: Suzanee, AmzeK
Powód skargi: Niesprawiedliwe podejście wobec graczy
Data zdarzenia: 06.01.2025
Dowody: [2025-01-06 19:05:09] [Output] : (297) Yodaq: panowie [2025-01-06 19:05:11] [Output] : (297) Yodaq: jacys malomowni | [2025-01-06 18:53:30] [Output] : >> [190] Derby.: ArekWiniarek przekazuje "ez"
Opis sytuacji: Witam. Piszę tą skargę nie po to aby ktoś z oskarżonych poniósł konsekwencje, tylko chciałbym zostać potraktowany sprawiedliwe, albo aby tamten gracz został ukarany tak samo jak ja, albo aby mój mute został unieważniony. Uważam to za niesprawiedliwe, skoro jeden otrzymuje mute na 12h za "ez", a drugi za jawne prowokacje po ówczesnym załatawieniu nam mutów dostaje warna. Nie dostałem żadnej kary serwerowej od 26 grudnia, natomiast ten gracz został ukarany wczoraj (i to nie za jakieś bzdury), co chyba powinno mieć jakiś wpływ, na skalę otrzymywanej kary.

Gracz o którym mowa ostatnią karę wyciszenia otrzymał we wrześniu minionego roku. Kara wczorajsza była niepowiązana z tym co pisał, ponieważ było to zabranie licencji prowadzenia pojazdów. Ty natomiast 10 dni temu otrzymałeś karę wyciszenia za brak kultury w wiadomości prywatnej.

Sama zajmując się Twoim wyciszeniem wcześniej zwracałam uwagę na gracza, do którego przekazywałeś wiadomość od, zakładając kolegi, już również wyciszonego. W tamtym momencie wykazałeś się charakterem prowokacyjnym w tej wiadomości stąd też nastąpiła kara wyciszenia na dłuższy czas niż ostatnia. 

Witaj!

Jak wyżej Suzanne wspomniała, gracz o którym wspominasz owszem otrzymał wczoraj  karę, ale zabrania prawo jazdy, a nie wyciszenia. Gracz ostatnią karę wyciszenia otrzymał we wrześniu minionego roku. W Twoim przypadku kary pojawiały się w Grudniu ubiegłego roku, więc różnica jest dość spora. Zgodnie z analizą sytuacji kar gracza zastosowałem wobec niego ostrzeżenie. 
Nie mam nic więcej do dodania, życzę miłego wieczoru.

Zdaję sobie sprawę, że kara dla wspomnianego gracza dotyczyła odebrania prawa jazdy, a nie wyciszenia. Chodziło mi o sam fakt bycia karanym na przestrzeni ostatnich dni. 

Niemniej jednak uważam, że ta sytuacja jest bliźniaczo podobna i nie rozumiem dlaczego ja otrzymałem mute a gracz warn. Ja napisałem "ez" do jednego gracza od mojego kolegi, natomiast jego kolega (bo tamten dostał mute) napisał do nas, że jesteśmy małomówni. Rozumiem, że historia kar ma wpływ na długość wymierzonej kary, ale chciałbym zaznaczyć, że ta sytuacja różni się od tamtej, za którą ostatnio zostałem ukarany. Wtedy dostałem mute za pochwalenie prezentera na ProjectFM XD. A ów gracz we wrześniu otrzymał mute za właśnie prowokacje.

Również życzę miłego wieczoru.

Godzinę temu, ZbyszeKieliszek napisał:

Zdaję sobie sprawę, że kara dla wspomnianego gracza dotyczyła odebrania prawa jazdy, a nie wyciszenia. Chodziło mi o sam fakt bycia karanym na przestrzeni ostatnich dni. 

Niemniej jednak uważam, że ta sytuacja jest bliźniaczo podobna i nie rozumiem dlaczego ja otrzymałem mute a gracz warn. Ja napisałem "ez" do jednego gracza od mojego kolegi, natomiast jego kolega (bo tamten dostał mute) napisał do nas, że jesteśmy małomówni. Rozumiem, że historia kar ma wpływ na długość wymierzonej kary, ale chciałbym zaznaczyć, że ta sytuacja różni się od tamtej, za którą ostatnio zostałem ukarany. Wtedy dostałem mute za pochwalenie prezentera na ProjectFM XD. A ów gracz we wrześniu otrzymał mute za właśnie prowokacje.

Również życzę miłego wieczoru.

Nadal podtrzymuje swoje stanowisko w tej sprawie, że bazowałem na przebiegu historii kar gracza. Nie mam nic sobie do zarzucenia, więc oczekuję cierpliwie na wypowiedź Administracji RCON.

Skalowanie odbywa się na podstawie rodzaju otrzymanej kary, stąd brak powiązania zakaz prowadzenia pojazdów - prowokacje, dlatego jak najbardziej mogło zostać zastosowane tutaj ostrzeżenie. Powód otrzymanego wyciszenia nie ma wpływu na następne, tak jak wyżej wspomniałem jest to ten sam rodzaj kary.

Kara została nadana poprawnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.