Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Joygrad

DZEJKOP

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DZEJKOP
Nick oskarżonego: Joygrad
Powód skargi: Taran
Data zdarzenia: 04.02.2021 godzina 12:55
Dowody: https://imgur.com/gallery/UNZzkfy
Opis sytuacji: Zatrzymalem sie na poboczu dla znajdzki na szczeście zaciągnałem ręczny po chwili widzialem biały samochód kurierski który wleciał do wody po paru sekunach wyjeżdzając pan Joygrad wjechał we mnie naszczęście udało mi się zaciągnąć ręczny
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/gallery/BCoLnRO

Więc tak, dziś miałem dość duże lagi, i specjalnie nie jeździłem swoim autem, bo wiem, że miałbym dużo stłuczek nim, kiedy Cię mijałem, zobaczyłem że tam gdzie stoisz jest znajdźka, jechałem zaparkować na pobocze aby też ją odebrać, i w lini prostej od razu dostałem networka, i prawdopodobnie wtedy wpadłem do wody, nie widziałem momentu że w kogo kolwiek uderzyłem bo mi nic nie napisałeś, więc odjechałem sobie nie będąc świadomym tego, a Ty nagle na ostatni moment piszesz że "leci skarga", ja odpisałem Ci bo nie wiedziałem o co Ci chodzi, a Ciebie od razu w grze nie było, nie widziałem abyś się w ogóle o kasę upomniał, tak to bym od razu Ci zapłacił, ale skoro jak piszesz miałeś zaciągnięty ręczny, to w takiej sytuacji nie da się spowodować u kogoś szkód, więc nie wiem o co Ci chodzi... Jeśli są jakieś uszkodzenia to ja Ci to mogę zapłacić i będzie po problemie...  

Tyle z mojej strony, zostawiam do rozpatrzenia dla administracji, nadmieniam, że w każdej chwili jestem gotów do oddania gotówki o umówionym terminie, bo nie miałem pojęcia że w ogóle w kogoś walnąłem. 

Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.