Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na FiQs

GamingJokerPro

Rekomendowane odpowiedzi

Login: _Joker_1_
Nick oskarżonego: FiQs
Powód skargi: Niesłuszne nadanie mi kary bez żadnego ostrzeżenia
Data zdarzenia: 5.01.20025
Dowody: niestety nie mam dowodów
Opis sytuacji: Witam co administracja serdecznie ale niestety was suportem  nawet nie dał mi Warna przez to nie dał mi czas na to żebym zapłacił zapłaciłbym chętnie bo nie miałem kasy przy sobie ale jak gracze mają płacić i jak nie dajecie im szansy przecież nie każdy trzyma przy sobie całą gotówkę. A po drugie grać nawet mi nie napisał na /pm  żebym żebym zapłacił wtedy bym usłyszał dźwięk. Dlatego według mnie jest to niesłuszna kara i super te popełnił błąd i powinien zostać ukarany.

Administracja nie ma obowiązku nadawania ostrzeżeń. To w Twoim interesie jest zapłacenie graczowi, a nie że on musi się o to upomnieć. Skoro wiesz, że wyrządziłeś szkody i nie masz przy sobie gotówki to warto poinformować gracza, że musisz wypłacić i wtedy przelejesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.