Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[L] Domek w lv fajny HAJ od 0$!!!!!!

mentosLoveIsland

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: mentos55
ID: 54
Cena za dobę: 300$
Sposób kontaktu: dc mentospro albo forum 
Dodatkowe informacje: fajny dom 

Cena wywoławcza: 0$
Minimalna kwota przebicia: 1000$
Data i godzina zakończenia licytacji: 04.01.2025 22:20

Zdjęcie nieruchomości: https://imgur.com/bSkl9EZ

Oświadczam iż zapoznałem/am się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów regulaminu działu: <Tak>

Mistrzu. Zadałem pytanie na które nie dostałem odpowiedzi. A że ty wprowadziłeś mnie w błąd bo zmieniłeś datę zakończenia licytacji to teraz nie pisz tu że napiszesz na mnie skargę skoro sam nie przestrzegałeś regulaminu 😆😆

Jeżeli nie ma kontaktu ze strony administratora gracz @Julc1askontaktuje się z tobą w sprawie domu 🙂

W dniu 6.01.2025 o 18:34, Atomic napisał:

@LastoAkaRudyNie będę w stanie dokonać wymiany w ciągu 24h ze względu na na aktualny wyjazd do pracy. Jest możliwość dokonania wymiany dnia 11.01 (sobota) lub ktoś ze znajomych mógłby przejąć domek na czas mojej nieobecności ? 

W takim razie niestety, ale jestem zmuszony Ciebie zbanować z tego powodu:

§ 25
Zwycięzcą licytacji jest gracz, który zaoferował najwyższą cenę za przedmiot licytacji.
Zwycięzca licytacji ma obowiązek zakupić przedmiot licytacji po cenie wylicytowanej. Transakcja musi zostać dokonana do 24 godzin po zakończeniu licytacji

Jaki jest sens brania udziału w licytacji wiedząc, że nie będziesz w stanie dokonać wymiany przez kolejne dni? Licytacja zostaje unieważniona, a gracz Atomic zostaje zbanowany na okres 3 dni. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.