Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kellus

kubaj510

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kubaj510
Nick oskarżonego: Kellus
Powód skargi: Support nie dysponuje dowodami które mogłyby wskazywać na moją winę, a mimo to dał mi karę z jakimś dziwnym powodem 

VDM (dowód dost. do administracji)

który wskazuje że dowody są. Problem w tym że jestem pewien że dowodów nie ma.

Data zdarzenia: 03.01.2025
Dowody:  Trudno mieć dowody na swoją niewinność, a nie apeluję od skargi bo ten support to sprawdzi więc to nie ma sensu
Opis sytuacji: Dostałem karę: 

Od: 3 Stycznia 2025, 17:52
Do: 3 Stycznia 2025, 20:52

VDM (dowód dost. do administracji)

A dowodów na popełniony czyn brak.

Witam, zadziała tu się dość dziwna sytuacja, otrzymałem dowód, sprawdziłem nagranie. Na nagraniu było widoczne iż skręcasz na gracza który znajdował się na chodniku tym samym w niego wjeżdżając i zabijając go - Logi śmierci (2025-01-03 17:49:25) , napisałeś do mnie iż oczekujesz ode mnie nagrania, ja odpisałem ci iż nie udostępniamy dowodów, ty zacząłeś twierdzić iż takiego dowodu nie posiadam. W Panelu zawarłem taki dowód pod karą, lecz wydarzył się nie spodziewany zwrot akcji ponieważ nagle gdy zacząłeś mnie oskarżać o brak dowodu nagranie zostało usunięte przez oskarżającego, próbowałem się dowiedzieć od niego co się stało z nagraniem, on napisał że je usunął z komputera, ze streamable rzekomo nic nie robił lecz magicznie znikło również stamtąd (Logi: wiadomości prywatne 2025-01-03 17:59-18:00), chciałem pobrać nagranie po tym jak zacząłeś mnie oskarżać o brak dowodu lecz zostało ono usunięte. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.