Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kartun

Arecky

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pencel
Nick oskarżonego: Kartun
Powód skargi: Brak reakcji na jazdę pod prąd, prawdopodobnie faworka
Data zdarzenia: 01.01.2025  16:36
Dowody: 

Opis sytuacji: Tak jak na załączonym filmiku. Pan supporter stoi i afczy na służbie lub faworyzuje graczy, bo nie reaguje na popełnione przez nich występki.

Uszanowanie, Supporter Kartun

Jak widać na załączonym nagraniu, wraz z Cadetem @yellowpreston zabezpieczaliśmy wypadek od Posorants Group. Zajmowaliśmy się poszkodowanym, który znajdował się pojeździe do przyjazdu frakcji San Andreas Medical Department. Jak dotarła wcześniej wspomniana frakcja to oddaliśmy poszkodowanego w ich ręce. Następnie pilnowaliśmy aby nikt nie wszedł na teren zamknięty, po dłuższej chwili odszedłem od komputera po wodę ponieważ chciałem się napić. Nie było mnie przy komputerze mniej więcej 40 sekund, ponieważ nie otrzymałem statusu przerwy o którym doskonale wiesz bo jesteś w frakcji San Andreas Road Assistance, status przerwy załącza się po mniej więcej minucie. W związku z tą sytuacją że nie było mnie przy komputerze to nie miałem jak na to zareagować. Nie widzę tutaj żadnej faworyzacji z mojej strony. Tyle ode mnie.

Rozumiem, że każdy ma potrzebę jedzenia i picia, ale w takiej sytuacji gdzie rzekomo udałeś się po wodę wypadałoby wejść na S2 (tak jak ja to zawsze robiłem, aby uniknąć tego typu sytuacji). Samo napisanie czegoś nie przekłada się na rzeczywistość. Równie dobrze mogłeś być obecny przed monitorem. Tej sytuacji można było w bardzo łatwy sposób uniknąć przechodząc na S2.

W takiej sytuacji można przymrużyć oko. Tak jak nie mamy dowodów na to, że Supporter był AFK, tak samo nic nie wskazuje na to że jest faktycznie przy komputerze. To było na tyle małe przewinienie, że nic takiego się nie stało. Nie możemy oczekiwać, że ktoś będzie w pełnym skupieniu cały czas obserwował to co się dzieje w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.