Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na ReaR

Bakster

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Bakster

Nick oskarżonego: ReaR

Powód skargi: Nieoddanie długu

Data zdarzenia: 27.01.21

Dowody: na screenie

opis sytuacji: Sprzedałem pojazd na dwie raty graczowi ReaR który miał wtedy mute dlatego na screenie pisze za niego kolega. Próbowałem wielokrotnie się skontaktować ale nigdy więcej nie zastałem go na serwerze.

mta-screen_2021-01-27_23-15-45.png

Na spłacenie dostałem 2 dni, przez ostatnie 6dni regularnie wchodziłem na serwer by Ci oddać 8000$ lecz nigdy Cię nie było więc proszę nie kłam, że wielokrotnie mnie szukałeś. Pisałem raporty, wyszukiwałem Cię na forum i nie mogłem znaleźć kontaktu do Ciebie. 

Jestem na serwie codziennie od tygodnia w godzinach po 20 a w poszczególnych dniach nawet od 17 ale mniejsza z tym. Będe na serwie jutro  po 21 w weekend pewnie od 20 pasuje? Mogę wbić wcześniej w trakcie dnia jeżeli nie możesz być w tych godzinach

@ReaR jako że ja zajmuję się tą skargą, to przejmę te pieniądze - napisz datę, w której będziesz wolny - spróbuję Cię złapać

@Bakster jak tylko odbiorę pieniądze, poinformuję o tym w tej skardze. Umów się ze mną na datę, w której będziesz dostępny by oddać Ci pieniądze.

@Bakster Hej, złapałem ReaRa i chciałbym Cię powiadomić, że ReaR kryje się teraz pod innym pseudonimem @DK_

W razie czego, żyje i jest cały i zdrów 😄 Przekazał mi, że ma już dla Ciebie 3000, dlatego prosiłbym o kontakt od Ciebie, by wkrótce móc wreszcie zamknąć tę skargę 😄 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.