Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o zdjęcie zakazu frakcyjnego Jamnik

Jamnik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Jamnik
Nick: Jamnik
UID: 3113
Data dodania: 18.03.2021
Powód:  działanie na szkodę Frakcji.
Coś od siebie: cześć, niestety nie mam nic na swoją obronę - łamałem regulamin frakcyjny i kara ta jest jak najbardziej zasłużona. Od czasu nadania tej kary minęło juz sporo czasu. Byłem w tamtym czasie dużo młodszy, i głupszy. Obecnie mam 18lat zacząłem samodzielnie na siebie zarabiać oraz żyć. Gram wciąż na serwerze, oraz chciałbym dostać jeszcze jedną - to już ostatnią szansę na urozmaicenie swojej gry poprzez RP na serwerze. Frakcje to zawsze coś ciekawego na serwerze niż tylko ciągła praca dorywcza, oraz świetna odskocznia od ciągłego gromadzenia gotówki na swoim koncie bankowym na serwerze. Poprzez ten cały czas mocno wydoroślałem i wiele nowych rzeczy się nauczyłem. Jednak wciąż gram na tym serwerze ( już nie odwalając ) i znajomi z prawdziwego życia z którymi gram piszą podania do frakcji a ja nie mogę poprzez moją głupotę z moich początków serwera. Dostałem szansę dostania się do frakcji SAMD i ją zaprzepaściłem na własne życzenie. Od kary minęło bardzo dużo czasu, i zacząłem też inaczej patrzeć na świat. Niedługo nowy rok, i chciałbym w nowym roku wesprzeć struktury frakcji w mojej osobie. Bardzo chciałbym aby ta kara została zniesiona. Wiele ludzi popełnia błędy, a to jeden z moich których bardzo żałuję. Serwer Project to jedna z topek na polskiej scenie mta i nie chciał bym przez ten cały czas który będę grać jeszcze na serwerze nie mieć szansy na dostanie się do jakiejkolwiek frakcji. Gram na tym serwerze od początku, co pokazuje mój mały uid 3113 i wciąż czerpię przyjemność z grania na serwerze

mam nadzieje ze po czasie który minął od nadania kary dostanę jedną jedyną ostatnią szansę byłem wtedy jeszcze dzieciakiem gdy byłem w tej frakcji i głupota mi była tylko w głowie.

pozdrawiam serdecznie życzę miłego wieczoru/dnia!

również chciałbym życzyć osobie która to czyta szczęśliwego nowego roku, oraz chciałbym zapewnić że jeśli dostanę szansę napewno jej nie zaprzepaszczę. W nowym roku bardzo chciałbym dostać się do jakieś frakcji.

IMG_2697.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.