Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kacp3r

Bartoooo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Bartoooo
Nick oskarżonego: Kacp3r
Powód skargi:  Źle rozpatrzona skarga
Data zdarzenia:  27.12 około 23
Dowody: 
Opis sytuacji: Zostałem staranowany, nagrałem filmik. Pisząc do Pana Kacp3r myślałem ze szybko i dobrze zostanie udzielona pomoc. Jednak się pomyliłem, przedstawiając dowód Pan Supporter w pierwszej kolejności napisał, że nie widać widocznej daty, gdy mu udowodniłem, że ową date widać przestał odpisywać na 5 minut. Następnie napisał, że dowód jest niewystarczający, mimo iż widać czarno na białym kto w kogo uderzył .Przez następne kilka minut Pan Kacper milczał, aż nagle zobaczyłem wpłate od Supportera za szkode, a winny nie został ukarany. xD

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

+ na nagraniu widać jak gracz staranował mnie przy stanowisku 2, a wjechał do 3 co widać na końcu , czyli taran był UMYŚLNY

Tutaj ten NIECZYTELNY dowód = https://imgur.com/a/ttPy9Ha

11.jpg

Otóż to data nie była widoczna w dowodzie nadesłałnym mi w formie filmiku na discordzie, który nie był umieszczony w żadnym linku przez co stracił na jakości i data była nie widoczna. Więc na pierwszy rzut oka nie mogłem ukarać gracza, natomiast po ukazaniu mi godziny wraz z datą w owym dowodzie, zacząłem dalej analizować dowód, który niestety nie ukazywał dokładnie i szczegółowo całego zajścia, przez co nie mogłem przeanalizować  czy aby napewno nie doszło do tego zajścia przez twoja nie uwagę. Kawałek ekranu nie dawał mi całkowitej pewności iż jest to wina tamtego gracza.

Nie otrzymałem nagrania, które ukazuje mi faktycznie cały ekran ukazujacy całe to zajście dokładnie dlatego też moją decyzją był brak ukarania gracza. Co do tego gdzie on wjechał, nie widziałem na nagraniu dokładnej sytuacji, natomiast ty zamiast się skupić na prawidłowym wyjechaniu, skupiłeś się na nagrywaniu telefonem ekranu swojego komputera, gdybyś wyjechał normalnie prosto nie było by całego tego zajścia.

Gdybym wyjechał normlanie nie miałbym dowody a uczyłem że tak się stanie bo wcześniej coś z kolegą się pultali do mnie, na nagraniu widać jak on w tle jest zaparkowany, czyli czekał na mnie 

I czy administracja oddaje pieniądze za kogoś??? Co za stówka miała znaczyć 

W tle widać naprawiony jego pojazd, po co miałby wjeżdżać na mechanika z naprawionym autem, naprawił dopiero po uderzeniu we mnie

Zacznijmy od tego, że gdybyś wyjechał normalnie nie musiał byś mieć dowodu, ponieważ nie było by tej kolizji, natomiast we wiadomości wyżej opisałeś to w taki sposób, jakby całe to zajście miało być celowe (wyjazd w bok zamiast w tył normalnie).

Co do 100$ które Ci przelałem, przelałem Ci je z dobrego serca, abyś nie byl stratny za cale te zajście które tak czy siak nie mogło być ukarane.

Nie wiem poco miałby wjezdzac z naprawionym autem na mechanika, natomiast wiem, że dowód który mi nadesłałeś nie byl dokładny i nie byłem w stanie przeanalizować, że całe to zajście bylo faktycznie celowe.

Supporter w pelni odpowiedzialne podszedł do tej sytuacji. Wyjaśnił wystarczająco całe zajście i dlaczego postąpił tak, a nie inaczej.
Ja również na podstawie podlinkowanego dowodu nie nadałabym kary, ponieważ nie jest on w pełni ukazujący zaistniają sytuację.

Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.