Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie mogę wejść na serwer ProjecRPG

mlbazyl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

dziś o 20 chciałem się zalogować na serwer lecz nie mogłem ponieważ pokazywał się komunikat (będzie pokazany na zdjęciu) postanowiłem odinstalować i zainstalować MTA lecz znów pokazywał się ten sam komunikat następnie jeszcze raz odinstalowałem mta i gta san adreas ponieważ myślałem że mam jakiś problem z Gta san adreas gdy wszytko od nowa zainstalowałem chciałem sprawdzić czy już wszytko jest okej lecz znowu pokazywał się ten sam problem gdy próbowałem się zalogować do innych serwerów wszytko było okej .( na zd pokazuje aby zaktualizować robiłem to kilka razy gdy się raz ukończyło pokazywał inny błąd na 2 zd)

Chciałbym dostać od administracji szybką odpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam 

IMG_2487.jpeg

IMG_2488.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.