Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Pracownikiem Frakcji SARA - Winston

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

qXS2kGb.png

informacje.png

Uszanowanie moi mili czytelnicy! Z tej strony Reporter @Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News, w tym wywiadzie dowiemy się trochę więcej na temat frakcji SARA, jak i jej Doświadczonego Pracownika @Winston. Zapraszam do czytania!

wywiad!.png

K: @Kacp3r | W: @Winston

K: Uszanowanie, Reporter Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News. Zechciałbyś, może udzielić mi wywiadu?
W: 
Jasne, z miłą chęcią udzielę ci wywiadu.

K: W takim razie, na samym wstępie przedstaw się naszym czytelnikom, aby mogli Cię lepiej poznać.
W: 
Siema jestem Winston na imię mam Kacper. Jestem w SARA od 3 miesięcy, aktualnie moim stopniem we frakcji jest Doświadczony Pracownik, jestem osobą, która lubi wykonać sporo minut na służbie, dlatego też jestem najaktywniejszy, jeżeli chodzi o kwestie frakcyjne.

K: Niedawno, dostałeś się do frakcji SARA, zdałeś w niej egzaminy i jesteś aktualnie na stopniu Doświadczonego Pracownika, dlaczego wybrałeś akurat tę frakcję?
W: 
Frakcję SARA wybrałem z kilku powodów, jest ona bardzo ciekawa pod względem RP, jak i obowiązków, które się w niej znajdują.

K: Jak oceniasz samą w sobie frakcję, warto spróbować w niej swoich sił?
W: 
Moim zdaniem frakcja SARA jest najciekawszą frakcją ze wszystkich, jeżeli macie chęci serdecznie zapraszam w nasze skromne progi.

K: Gdyby nie San Andreas Road Assistance, to jaka by była to inna frakcja?
W: 
 Frakcja SARA tak bardzo mi się spodobała, że na ten moment nie wybrałbym żadnej innej frakcji.

RJcp9iO.png

K: Co należy do obowiązków takiego pracownika, masz może jakieś funkcje poboczne?
W: Do moich obowiązków należy kontrola parkingów płatnych, jak i bezpłatnych, reagowanie na zgłoszenia 112, a także służby. Naprawiamy też ubytki w asfalcie, jesteśmy przeszkoleni również do wykonywania prac przy fotoradarze, lampach czy sygnalizacji świetlnej.

sTZMPAw.gif

K: Masz jakieś cele, jeżeli chodzi o frakcję i czy chciałbyś w przyszłości zobaczyć siebie gdzieś wyżej?
W: 
Cele zawsze są, tylko trzeba na nie zapracować, jeżeli by była taka możliwość, to z przyjemnością zobaczyłbym siebie na wyższej funkcji.

K: Dziękuje ci za wywiad, ode mnie to tyle jak chodzi o wywiad, chciałbyś może kogoś pozdrowić?
W: 
Pozdrawiam z całego serduszka @sabek2137, @zabson, @Kacp3r, @Fran3k, @R4k_U oraz całą frakcję SARA!

XGwBbve.png

Chciałbym wam podziękować za przeczytanie tego materiału, do zobaczenia w kolejnych artykułach!

twKuCRT.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
C2fdVJ6.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.