Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem Wujaszek.

Xybez.

Rekomendowane odpowiedzi

RgQYtIb.png

6CM9IYL.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter  @Sebix79_Game, dziś przedstawię Wam wywiad z Supporterem Wujaszek
Zapraszam do odczytania materiału!

dKjWGzm.png

S: @Sebix79_Game | W: @Wujaszek.

SUszanowanie, z tej strony Junior Reporter @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
W: 
Witam serdecznie, jak najbardziej mogę udzielić wywiadu.

SDobrze, czy opowiedziałbyś mi coś o sobie?
W: Jestem Wujaszek, na serwerze sprawuję funkcję Supportera oraz jestem prezenterem w radiu ProjectFM.

SCzym się interesujesz?
W: 
Interesuję się fotografią, hobbystycznie jestem Strażakiem.

SCo zachęciło Cię do rozgrywki na serwerze Project RPG i jak wyglądały twoje początki?
W: Do rozgrywki na serwerze zachęcili mnie znajomi, z którymi grałem na innym serwerze, moje początki były jak chyba wszystkich, musiałem zrozumieć, jak działa serwer, oraz poznać wszystkie lokalizacje.

SJaki posiadasz staż i co udało ci się osiągnąć na serwerze?
W: 
Mój staż to 1581h, aczkolwiek jak na czas, kiedy się rejestrowałem na serwerze, jest to mała ilość godzin, miałem swego czasu długą przerwę od MTA, więc nie narobiło się tych godzin tyle ile, by się chciało. Na serwerze mam skromny majątek składający się z Emperora, Bensona i Flasha.

SAktualnie znajdujesz się w biznesie Project FM. Jak czujesz się w tym biznesie oraz na czym polegają twoje obowiązki?
W: 
Tak, jestem prezenterem w ProjectFM, tak jak wspomniałeś, moimi obowiązkami jest robienie audycji w naszym pięknym radiu. W biznesie jest piękna atmosfera i dużo fajnych ludzi.

SPrzejdźmy dalej, w listopadzie tego roku dostałeś się do ekipy serwera. Czy mógłbyś powiedzieć, jak wyglądała twoja reakcja, gdy zobaczyłeś swoją nazwę w wynikach na Supportera?
W: 
Moja reakcja na to, że pojawiłem się na liście szczęśliwców, którzy dostali się do ekipy administracji serwera była nie do opisania, chwilowo nie dowierzałem, że kiedyś uda mi się osiągnąć aż takie stanowisko, lecz jak doszło, do mnie co się dzieje, to byłem uradowany.

SNa czym głównie opierają się twoje obowiązki na randze Supportera serwera?
W: 
Moimi obowiązkami jest pilnowanie porządku na serwerze oraz w ostateczności karanie graczy za łamanie regulaminu serwera.

SAktualnie posiadasz 1581 godzin na serwerze, czy żałujesz poświęconego czasu na serwerze?
W: 
Szczerze? Nie, przez to, że gram tutaj poznałem bardzo dużo miłych i odpowiedzialnych ludzi, z którymi kontakt trzymam do dziś dnia.

SMasz może jakieś swoje marzenie?
W: 
Moim marzeniem jest duży rozwój w dziedzinie fotografii oraz Straży Pożarnej tak jak wspomniałem wcześniej, osobiście myślę, że kiedyś się uda.

SDobrze, dotarliśmy do końca naszego wywiadu, dziękuje ci za ten wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
W: 
Serdecznie dziękuję za przeprowadzony wywiad i serdecznie pozdrawiam całą Administrację, biznes ProjectFM, oraz całą organizację Verona.

VjD6fda.png

Dziękuję czytelnicy za przeczytanie mojego pierwszego wywiadu i do usłyszenia w kolejnych artykułach!

XBqEGr6.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

ZdVk4TD.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.