Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Doświadczonym Kierowcą Mizshift z Frakcji SATC

Kacp3r

Rekomendowane odpowiedzi

5gLdeSG.png

mSu4qkK.png

Uszanowanie moim miłym czytelnikom! Z tej strony Reporter @Kacp3r z Redakcji Prasowej Project Newsdzisiaj przybyłem do was z wywiadem z Doświadczonym Kierowcą @Mizshift z frakcji SATCW owym wywiadzie dowiemy się, dlaczego wybrał on tę frakcję.

LKZ38Vt.png

K: @Kacp3r | M: @Mizshift

K: Uszanowanie, Reporter Kacp3r z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: 
Tak z chęcią Ci go udzielę!

K: Na samym wstępie, przedstaw się naszym czytelnikom, aby mogli Cię lepiej poznać.
M: 
Witam mam na imię Mateusz, mam 26 lat pochodzę z Województwa małopolskiego.

K: Czym się interesujesz?
M:
 Interesuje się podróżowaniem, motoryzacją, a w wolnych chwilach czasem chodzę na siłownię.

K: Jak trafiłeś na ten serwer?
M: 
Na serwer trafiłem za poleceniem kolegi, który już niestety zakończył swoją rozgrywkę na MTA. Serwer od samego początku mi się spodobał, dlatego postanowiłem pozostać na nim.

K: Dosyć niedawno dostałeś się do frakcji SATC, aktualnie jesteś już po egzaminie, jak oceniasz frakcję?
M: 
Frakcję oceniam dobrze, wożenie klientów po mapie, jak również i pomaganie częste graczom to jest to, co mi się podoba. Cenie sobie spokój, który jest w tej frakcji, jak i zarząd będący zawsze pomocnym.

usjmhBu.png

K: Czemu akurat ta frakcja, co cię skłoniłoby spróbować swoich sił w jej szeregach?
M: 
Do frakcji SATC planowałem dołączyć już przez długi czas, ale ciężko było mi się rozstać z frakcją SARA, spędziłem tam wiele cudownych chwil. Głównym powodem dołączenia do frakcji SATC było wypalenie się frakcją SARA, również namawiał mnie @CzajKA do owej frakcji.

K: Gdyby nie San Andreas Transport Corporation, to jaką inną wybrałbyś frakcję?
M: 
Gdyby nie SATC aktualnie pozostałbym bez frakcji.

Yly0IcD.gif

K: Aktualnie znajdujesz się w organizacji Hotel California, czemu wybrałeś akurat te organizacje, jaka panuje w niej atmosfera, czy polecasz ją?
M: 
Wybrałem organizacje Hotel California głównie ze względu stażu na serwerze, jak i również przez to, iż zarząd tej organizacji ma ogromne doświadczenie.

K: Masz może jakieś cele do zrealizowania, jak chodzi o serwer?
M: 
Aktualnym moim celem do zrealizowania to zakup Cometa i zrobienie go FT.

K: Skąd wziął się twój nick?
M: 
Mój nick wziął się za czasów, gdy grałem w CS:GO i pewny kolega mnie namówił na taką nazwę. Przez długi czas miałem nick Mixed, lecz totalnie mi się znudził ten nick, jak również to jak przekręcany był mój nick, irytowało mnie to.

K: Na serwerze masz przegrane właściwie, niespełna 5.000 godzin jak oceniasz spędzony czas na serwerze, uważasz, iż osiągnąłeś wiele?
M: 
Mój czas spędzony na serwerze oceniam bardzo dobrze.

K: Dziękuje ci za udzielenie wywiadu, zechciałbyś, może kogoś pozdrowić na sam koniec?
M: 
Również tobie dziękuję za ten wywiad, chciałbym pozdrowić @wojtpower @PolisheQ @CzajKA Całą organizacje Hotel California oraz wszystkich pracowników SATC wraz z zarządem frakcji.

XGwBbve_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Dziękuje wam, za przeczytanie tego wywiadu, mam nadzieję, iż był on bardzo ciekawy!

twKuCRT.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
C2fdVJ6.pngxanny.png.bb641c92c4eab09b0be5d8ada8235b44.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.