Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kjer0

Jamnik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <Tutaj wpisz swój dokładny login na serwerze> Jamnik
Nick oskarżonego: <Tutaj wpisz dokładny nick osoby oskarżonej> Kjer0
Powód skargi: niesłuszna kara/ 7dni za nawet nie przekleństwo 
Data zdarzenia 5minut temu
Dowody:  logi
Opis sytuacji:  więc tak, widziałem iż pewniej gracz dostał ostrzeżenie że ma zapłacić 7$ i że klip dostarczony administracji. Ludzie na g zaczęli się śmiać że komuś wgl się chciało o 7$ kłócić. Również ja dołączyłem do tego wątku pisać na g że konfident lvl hard się kłócić o 7$ Po czym napisałem że mogę mu dać te 7$ aby gracz dalej mógł cieszyć się z gry. Chwilę pojeździłem na kurierze zrobiłem dosłownie jeden kurs i patrzę że dostałem karę wyciszenia na 7dni z powodem bk na czacie, według mnie kara jest niesłusznie nadana Tymbardziej na taki okres czasu więc trochę zabawne jest to że za samo słowo konfident dostaje się karę, samo w sobie słowo nie jest obraźliwe, opisuje ono z dawniejszych czasów tak zwanego kapusia. Tymbardziej że nie kierowałem bezpośrednio tego słowa do żadnego gracza, napisałem na g poprostu cytuję -konfident lvl hard (nie podając żadnego nicku/nazwy danego gracza) gdzie w tej wiadomości jest jakikolwiek brak kultury Tymbardziej iż kara jest na 7dni po czym gdy próbowałem wyjaśnić sytuację i żeby mi wyjaśnił administrator który ukarał mnie)w jakiej wiadomości rzekomo z mojej strony jest brak kultury pisząc reporty odrzucał je bez wyjaśnienia również dostałem za to bana do 23 30 od szakala za spam reportami, co akurat jest słuszną karą bo to robiłem chcąc nawiązać kontakt z administratorem który nadał mi karę gdyż nie mogłem do niego napisać także o to się kłócić nie zamierzam.

pozdrawiam

IMG_2681.png

Witaj!

Kara została zeskalowana. Co do powodu... Jak sam napisałeś, to słowo jest powszechnie określane jako obraza. Obrażanie jest przejawem braku kultury, stąd mute.

Odpowiedziałem ci, że powód masz w logach i w celu wyjaśnienia sytuacji zapraszam do wstawienia apelacji od kary. Report do tego nie służy.

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt!

Z definicji słownikowej może nie jest słowem obraźliwym, ale w potocznej mowie czy aktualnym slangu, jest to nacechowane negatywnie i nie powinno się używać takich słów do innych osób.

Kara została słusznie nadana i wyskalowana na podstawie Twoich wcześniejszych kar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.