Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga Na ShibaMan20

Gopel

Rekomendowane odpowiedzi

Login: rogalito12345
Nick oskarżonego: ShibaMan20
Powód skargi: Uberowanie Zniszczonym Pojazdem po nadaniu ostrzezenia ale ja nawet nie uberowalem.
Data zdarzenia: 24.12.2024 15:23
Dowody: image.thumb.png.bb148ba15c489687406f2f9584ca5b7c.png
Opis sytuacji: Daje mi prawko za czekanie na kolege na spawnie i Pisze ze Uberowanie zepsutym pojazdem po ostrzezeniu i dal mi na 2h prawko a ja tylko czekalem na kolege na uberze bo parking byl caly zajety i jak mialen na niego czekac na srodku drogi czy co? Nawet mnie nie zapytal czy uberuje wiec nieźle dlatego pisze skarge Pozdrawiam
Wesołych świąt i Szczęsliwego nowego roku 

Witam, zostałeś ukarany z powodu, który został tobie przedstawiony. Czy czekasz sobie na kolegę czy co tam robisz, ale w dziale Centrum Zarządzania Frakcji w temacie "Granice miejsc parkingowych oraz zakazane miejsca do parkowania" jest przedstawione, gdzie znajduje się tzw. UBER ZONE. W temacie jest wyraźnie napisane, cytuje: "W strefie UBER ZONE dalej jest zakaz parkowania, za pojazd uberujący uznaje się pojazd z kierowcą w środku, który ogłasza swoje usługi.".  Co do twojej drugiej wiadomości, nie ma nic związanego z twoją sytuacją, odbyła się, ale karę zdjąłem z powodem "kara omyłkowa". Nie wiem co miałeś na celu w tej wiadomości, jestem człowiekiem, więc to normalne by raz na jakiś czas pomylić się przy wystawieniu kary. 

Żegnam.

14 godzin temu, KierownikGopla napisał:

czekaj piszesz ze kara omyłkowa a po tym czyms nie widac jakbys chcial mi ją sciagnąć i nie wyglada jak pomyłka 

Kara omyłkowo nadana była nadana w przypadku gracza TheTren. Kara omyłkowo nadana nie jest w żaden sposób związana z twoim ukaraniem.

ShibaMan ja nieraz reportuje ludzi co stoja zepsutymi pojazdami i mowia ze czekaja na kolege i administracja mi mowi ze jak nie uberuja to moga tam stac zepsutym pojazdem i tez nie raz poporstu sobie tam stoja jak niema miejsc wolnych na parkingu i normanie mi administracja pisze ze tam mozna stac jak sie nie uberuje zglasza mludzi co stoja zepsutym pojazdem supporter sie tepa pyta sie czy uberuje gracz odpowiada nie i supporter wraca na swoje starre miejsce wiec nie rozumiem troche o nnie uberuje to nie ludzie tam normalnie czekaja na ziomkow nieraz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.