Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Senior Firefighter FiQs z frakcji SAFD.

Xybez.

Rekomendowane odpowiedzi

n

6CM9IYL.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Reporter  @Sebix79_Game, dziś przedstawię Wam Wywiad z Senior Firefighter FiQs z frakcji SAFDZapraszam do czytania materiału!

dKjWGzm.png

S: @Sebix79_Game | F: @FiQs

SUszanowanie, z tej strony Junior Reporter @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
F: Witam, z tej strony pracownik Fire Department, Senior Firefighter @FiQs. Z chęcią odpowiem na parę pytań.

S:  Świetnie! Na początek opowiesz coś o sobie?
F: No to tak. Z serwera mogliście mnie już poznać pod nick'iem FiQs, aczkolwiek niektórzy mówią do mnie po imieniu po prostu Kuba. Na co dzień mam wiele zajęć takich jak czynne oczekiwanie na alarm do działań ratowniczo-gaśniczych jako strażak w Ochotniczej Straży Pożarnej we dwóch jednostkach pobliskich, jest czasami co robić. Dodatkowo służę na stopniu podoficerskim w służbach mundurowych oraz okazjonalnie jeżdżę jako kierowca-ratownik w pogotowiu. Skończyłem szkołę średnią na kierunku reklamowym głównie, zajmując się fotografią oraz grafiką komputerową, aczkolwiek po czasie okazało się, że kierunek ten dał mi tylko możliwość posiadania szkoły średniej.

S: Jak dowiedziałeś się o serwerze?
F: 3 grudnia 2020, bo w ten dzień właśnie po raz pierwszy pojawiłem się na serwerze, wpadliśmy ze znajomymi, z czystą ciekawością przeszukując "wyszukiwarkę" serwerów MTA.

S: Aktualnie na swoim koncie posiadasz przegrane 1277 godzin, czy żałujesz tego czasu spędzonego na serwerze?
F: 1277 godzin to już aż tyle. Nawet nie odczułem tego czasu, jest to rozbite na parę lat więc może dlatego. Czy żałuje z pewnością NIE! Wiele ciekawych sytuacji napotkało, mnie na serwerze początki gdzie poznawaliśmy serwer, wiele przerw odpoczynków z pewnością ten czas dało się inaczej przeznaczyć, aczkolwiek osoby, które poznałem, chwile, które przeżyłem na serwerze nikt mi tego nie, odbierze.

S: Skąd wziąłeś pomysł na nick "FiQs"?
F: Historia tego nicku jest dość interesująca, jeszcze z początków gimnazjum gdzie na przerwach się siedziało i grało się w gierki mobilne związane z pewnością znaną każdemu grą CS:GO, czyli tzw. case openingi był tam system "anty afka" w którym było trzeba wpisać podaną sekwencje symboli i właśnie tam pojawiło mi się teraz znane FIQS, kilka modyfikacji wielkości czcionki i tak powstał mój nick.

S: Interesujące, a jesteś w stanie określić czytelnikom swój majątek serwerowy?
F: Do pewnego czasu posiadałem, auta, które z pewnością by zainteresowały nie jedną osobę jak infernus czy Turismo i wtedy mogłem szczerze mówić o wartości ponad 3 mln $, aczkolwiek na ten moment posiadam głównie projekty, które mają dla mnie wartość sentymentalna, przekraczającą Rynkowo może ponad te 2mln $.

S: Jesteś członkiem frakcji S.A Fire Department. Opowiesz nam, jak bazuje ta frakcja?
F: Dokładnie jest to frakcja, w której ostatnim czasem spędzam bardzo dużo czasu, ponieważ jak już wspominałem, jest powiązana z moimi zainteresowaniami. Jak mogliście zauważyć z pewnością. Zajmujemy się takimi sprawami jak uporczywe oleje ropopochodne na drogach, gniazda z owadami błonkoskrzydłymi, a także leżącymi kłodami na drogach, które stwarzają zagrożenie dla użytkowników dróg, lecz są to takie zdarzenia, powiedziałbym, niskiej skali, ponieważ poza tym sama straż kojarzy się z pożarami, które na naszym serwerze występują bardzo często. Nie można tutaj również zapominać o sytuacjach losowych, w których jednostka SAFD gra pierwsze skrzypce są to m.in. wypadki gdzie to my, zajmujemy się pojazdem oraz wyjęciem poszkodowanego czy nawet udzielenie mu pierwszej pomocy, ponieważ posiadamy w jednostce specjalne jednostki medyczne, lotnicze oraz szkolenia do działań w trudnych terenach, nie można tu też również zapominać o incydentach prób samobójczych, w których też bierzemy czynny udział ze względu na posiadany sprzęt, taki jak pojazd z drabiną osiągającą wysokość do 58 metrów oraz skokochron. Takim delikatnym skrótem czym się zajmujemy na serwerze.

S: Czy byłeś w jakiś frakcjach kiedyś, poza SAFD?
F: Poza SAFD miałem kiedyś krótką przygodę w SATC, czyli w naszym taxi serwerowym, aczkolwiek nie potrafiłem się tam odnaleźć, poza tym dłuższą chwilę spędziłem również w SARA z początku, było to dla mnie coś interesującego na dłuższą metę, lecz przerwa od MTA zmusiła mnie do odejścia z tej frakcji, gdy już powróciłem na dłużej, miałem przerwę od frakcji, aż w końcu trafiłem do SAFD.

S: Posiadasz jakieś serwerowe marzenie?
F: Moim serwerowym marzeniem jest osiągnięcie wysokiego stopnia nie koniecznie zarządowego w SAFD oraz ukończenie projektu Emperor na ten moment.

S: Grasz w jakiejś inne gry poza MTA?
F: Oczywiście, że znajdzie się chwila, aby zagrać w inne gry takie jak Phasmophobia, CS2 czy we Wiedźmina, a także Cyberpunk'a.

S: Dobrze, dotarliśmy do końca naszego wywiadu, dziękuje ci za ten wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
F: Co było oczywiste, chciałbym pozdrowić całą frakcję SAFD, jest Was od groma, aby poszczególnie wymieniać. Dodatkowo wspaniałą ekipę serwerową, czyli naszą cudowną administrację i każdego z osobna kto da się pochłonąć w ten artykuł. Miłego i życzę już w sumie Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!

r1

Dziękuję czytelnicy za przeczytanie mojego pierwszego wywiadu i do usłyszenia w kolejnych artykułach!

twKuCRT.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

ZdVk4TD.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.