Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kartun

Derby.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: lysyooo
Nick oskarżonego: @Kartun
Powód skargi: brak umiejętności oceny sytuacji
Data zdarzenia: 23.12.2024 15 00
Dowody: image.png.e2e492d7173c9629d1b45d36a440773c.png

Link do nagrania
https://imgur.com/a/kh2rcEV
Opis sytuacji: Podczas wyprzedzania gracz gabro wyjechał mi na środek drogi, przez co miałem zmniejszone pole jazdy. Następnie nie zmieściłem się w drodze i NIECELOWO wjechałem w supportera.

Uszanowanie,

Zaczynając na początku wykonałeś manewr wyprzedzania w miejscu w którym nie powinno się go wykonywać, skrzyżowanie, następnie uderzyłeś w latarnie, która cię odbiła i uderzyłeś we mnie z mojej perspektywy wyglądało to jak celowy taran na moją osobę. Nie widzę tutaj swojego błędu kara jest jak najbardziej prawidłowa w związku z tym że był to taran, tyle ode mnie czekam na werdykt ARCON.

Ciężko wam się odpowiada w grze jak ktoś się chce dogadać i wytłumaczyć sytuacje.

Ale wystarczyło napisać skargę i odrazu odpowiedziałeś, widać jaki z ciebie posłuszny supporter. Gratuluje!!!

(Chyba szykuje sie awansik...)

A jak już mówimy o tym co można i czego nie można. To z tego co wiem to będąc supporterem w dodatku na służbie, nie można brać w udziału w eventach.

Dowody prześle w prywatnej wiadomości temu komu trzeba.

(...chyba po awansiku)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.