Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer III+1 Tomcio.

Kajzersky

Rekomendowane odpowiedzi

gVpGfu3.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam Wywiad z Police Officer III+1 @Tomcio. z frakcji San Andreas Police Department. Zapraszam serdecznie do zapoznania się z materiałem.

LKZ38Vt.png

K: @Kajzersky | T: @Tomcio.

K: Witam, Reporter @Kajzersky z Redakcji Prasowej Project News, Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
T: 
Witam, oczywiście, że tak.

K: Może na początek opowiesz nam coś o sobie?
T: Jasne, na imię mam Tomasz, pochodzę z województwa świętokrzyskiego i obecnie uczęszczam do trzeciej klasy technikum na kierunku reklamy z elementami fotografii. Z zainteresowań mogę wymienić między innymi grafikę komputerową, służby mundurowe, motoryzacje, szachy oraz transport ciężarowy. W wolnym czasie lubię popykać na serwerku lub w gry o przeróżnej tematyce.

K: Skąd wzięły się takie, a nie inne zainteresowania?
T: Jeżeli chodzi o służby mundurowe, to zawsze ciekawiły mnie przeróżne sytuacje, począwszy od podstawowych czynności funkcjonariuszy i kończąc na skomplikowanych działaniach wojsk. Nie bez powodu na serwerze postawiłem właśnie na frakcje SAPD, gdyż uważam, że jest ona nie tylko moja ulubiona spośród wszystkich, ale także dosyć ciekawa odskocznia od codziennej rozgrywki. Odnośnie do grafiki komputerowej, to przyszło to dosyć niespodziewanie. Pewnego dnia zacząłem bawić się w tworzenie grafik i tak pozostało to ze mną do dzisiaj i towarzyszy w codzienność. Zamiłowanie od motoryzacji było we mnie od zawsze i dotąd podczas chodzenia po mieście wypatruje przeróżne fury, zaczynając od sportowych furek i kończąc na klasykach. Odnośnie do szachów, to jeden z moich znajomych mnie tym zaraził po jednej grze i zostało tak do dzisiaj, natomiast co do transportu ciężarowego to głównie z ETS 2, w mojej opinii jest to dosyć ciekawa robota, która wymaga nie tylko umiejętności, ale także cierpliwości.

K: Wspomniałeś, że grasz w inne gry oprócz MTA. Mógłbyś parę wymienić, a może nawet polecić?
T: W głównej mierze jest to MTA, lecz jeżeli najdzie mnie ochota, to pogram na serwerach Skyblock w Minecraft. Również lubię od czasu do czasu pograć w ETS 2, różne serie FS'a oraz na chess.com.

K: Polecisz nam swój aktualny kierunek, w którym się uczysz? Może opowiesz nam coś więcej. Na czym on dokładnie polega?
T: Sam w sobie kierunek głównie polega na zbudowaniu marki od A do Z i stworzeniu odpowiednich działań mających na celu jak najlepsze zareklamowanie marki na rynku. Głównie trzeba zwrócić na panujące w świecie trendy, grupę docelową, budżet przeznaczony na kampanie oraz na to, co chcemy osiągnąć za pomocą kampanii reklamowej. Kierunek jest nie tylko tworzeniem grafik, ale również opiera się na tworzeniu scenariuszy do reklamy i na wybraniu odpowiednich środków do zareklamowania produktu bądź marki. Osobiście polecam ten kierunek dla osób z zamiłowaniem do grafiki, ponieważ jest tam dużo działań związanych z grafika komputerowa.

K: Czy masz jakieś marzenia i miejsce, które chciałbyś odwiedzić?
T: W przyszłości chciałbym odwiedzić kilka państw, między innymi stolice Francji, Hiszpanii i Portugalii. Bardzo ciekawi mnie jak wyglądają te miejsca na żywo i czy faktycznie to, co twórcy ukazują na vlogach w tych państwach, jest prawdą.

K: Jak zaczęła się twoja przygoda na serwerze ProjectRPG?
T: W listopadzie 2020 roku jeden z moich znajomych zauważył ten serwer na YouTube. Z początku nie byłem dość pozytywnie nastawiony na zmianę serwera, lecz po dłuższych przemyśleniach postanowiliśmy, że wejdziemy i zobaczymy ten serwer. Finalnie zostało, że gram tutaj do dziś i obecnie nie planuje odchodzić z serwera.

K: Jaki jest twój staż na serwerze oraz jaki posiadasz majątek?
T: Od listopada 2020 roku, czyli w ciągu czterech lat przegrałem na serwerze ponad 2800 godzin i nie zapluje ani jednej minuty, uważam, że ten czas spędzony to masa wspomnień i poznanych ludzi. Jeżeli chodzi o mój majątek, to ciężko mi jest go wycenić, ponieważ średnio mnie to interesuje, lecz wydaje mi się, że może wynosić on w okolicach 15kk.

K: Posiadasz może jakieś pojazdy, które chciałbyś szczególnie wyróżnić?
T: Jest kilka pojazdów w mojej flocie, między innymi Moonbeam 2820, który jest moim pierwszym pojazdem na serwerze, jak widać, trzyma się ze mną do dziś. Do najciekawszych aut z pewnością mogę zaliczyć Elegy 4504 i moim zdaniem jest to jak do tej pory najdroższy pojazd w mojej kolekcji, którego na chwile obecna nie chce sprzedawać. Z ciekawszych mogę również wymienić Flasha 6204, Infernus, Turismo, Cheetah, dwie sztuki NRG-500 oraz Moonbeam 2830, którego dokupiłem tylko i wyłącznie ze względu na ID, które jest bardzo zbliżone do mojego pierwszego wspomnianego przeze mnie pojazdu.

K: Jaka jest twoja ulubiona praca dorywcza na serwerze i dlaczego?
T: Myślę, że będzie to aplikacja transportowa, w mojej opinii jest to praca, która wyróżnia się na tle innych. W głównej mierze liczy się w niej precyzja w przejeździe, utrzymanie jak najwyższego zadowolenia klienta i jednocześnie najszybsze dotarcie w miejsce docelowe, co czyni tę pracę ciekawą i innowacyjną. Jeżeli chodzi o inne prace, to zaliczę do nich górnika, kosiarki i kuriera.

UdCBCX0.png

K: Jak nie SAPD to?
T: Myślę, że SATC, ewentualnie SARA. Z SATC miałem już kilkukrotnie styczność i jest to tez ciekawa odskocznia od prac dorywczych. Natomiast odnośnie do frakcji SARA, nigdy tam nie byłem, a nawet na początku mojej rozgrywki próbowałem się do niej dostać.

K: Czy chciałbyś w przyszłości wstąpić w szeregi administracji serwera?
T: Nie ukrywam, że chciałbym wstąpić w szeregi administracji serwera, gdyż jest to również jeden z moich celi na serwerze. Pisze podania co rekrutacje, niestety nie otrzymałem jeszcze szansy na posadzie supportera, ale zobaczymy, co czas pokaże.

K: Skoro już wspomniałeś o jednym ze swoich celi, może chciałbyś nam opowiedzieć o wszystkich?
T: Tak jak mówiłem, kilka z celi zostało już spełnionych, czyli frakcja SAPD, posiadanie rangi zarządowej w biznesie i organizacji oraz posiadanie jakiejś fajnej furki na ID, którym jest właśnie Elegy. Chciałbym w przyszłości zakupić po jednej sztuce z każdego modelu pojazdu na serwerze, osiągnąć wysoki stopień we frakcji i tak jak wspominałem wstąpić w szeregi administracji serwera.

K: Czy zmieniłbyś coś na serwerze ProjectRPG?
T: W mojej opinii jest parę rzeczy, które zmieniłbym na serwerze, chociażby zablokowanie upadku na motocyklu podczas wykonywania wyścigu na rajdowcu, jest to dosyć interesujące, zwłaszcza że po ponownym wejściu na motocykl buguje się możliwość z niego zejścia i trzeba resetować grę. Odświeżyłbym pojazdy, które nie posiadają autorskiego modelu i dodał możliwość płacenia kartą na bramkach, gdyż jest to dosyć duży problem na serwerze.

K: Co najbardziej ci się podoba, a co najbardziej nie podoba na serwerze ProjectRPG?
T: Myślę, że dosyć duży zakres, jeżeli chodzi o prace dorywcze i możliwość zarobku, jest naprawdę dużo prac i każdy może znaleźć cos dla siebie. Ciekawą rzeczą są również paczki na DM, na żadnym innym serwerze nie znalazłem takiej rzeczy i uważam, że jest to wyróżniająca się rzecz na tle innych serwerów. Jeśli chodzi o najmniej lubianą przeze mnie rzecz, to tak jak wspominałem bugowanie się rajdowca, w mojej opinii jest to duży błąd, który utrudnia grę nie tylko mi, ale i innym graczom pracującym na rajdowcu.

K: Jakie są twoje zadania oraz obowiązki we frakcji SAPD?
T: Moje główne obowiązki w SAPD to pilnowanie porządku na ulicach San Andreas, zapewnienie bezpieczeństwa mieszkańcom, łapanie osób łamiących zasady KRD i zabezpieczanie wszelkich wydarzeń masowych.

K: Co motywuje Cię do ciągłej gry na serwerze ProjectRPG?
T: Jedną z rzeczy motywującej mnie do dalszej gry na serwerze jest społeczność, jest bardzo dużo osób, z którymi można pogadać i nawzajem sobie pomoc, co w mojej opinii ma duże znaczenie na serwerze. Też dosyć dużą motywacją jest dla mnie otrzymywanie nagród za codzienne logowanie, ponieważ mam nieco ponad 1500 dni i na ten moment nie chce kończyć serii codziennego logowania na serwerze.

K: Jak udało Ci się dobić aż 1500 dni? Czy były jakieś problemy oraz dramatyczne momenty?
T: Oczywiście, że takowe momenty były. Momentami byłem przekonany, że serię nagród dziennych stracę, chociażby z trzech otrzymanych banów bądź z braku możliwości wejścia na serwer i odebrania nagrody. Mimo przeszkód wciąż staram się odbierać nagrody dzienne i jak na razie idzie mi w tym całkiem dobrze.

K: Dobrze, to by było na tyle. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
T: Społeczność serwera ProjectRPG, osoby czytające wywiad, całą Redakcję Prasową Project News, organizację NieTykalni oraz frakcję SAPD.

W8NJAwp.png

XGwBbve.png

Szybie strzały:

K: Kebab czy pizza?
T: 
Kebab.

K: Pepsi czy cola?
T: 
Cola.

K: Lidl czy Biedronka?
T: 
Biedronka.

K: Audi czy BMW?
T: 
BMW.

K: Ursus czy Zetor?
T: 
Ursus.

K: Infernus czy Turismo?
T: 
Turismo.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim, którzy poświęcili czas na zapoznanie się z wywiadem i zapraszam do zapoznania się z innymi materiałami Redakcji Prasowej Project News.

twKuCRT.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
xJ82z16.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.