Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na vertii

Edro

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Edro
Nick oskarżonego: vertii
Powód skargi: Nie słuszny mute.
Data zdarzenia: 23.12.2024 godzina 00:00
Dowody: nie posiadam dostępu do takich rzeczy lecz w logach są moje wiadomości ("ok 60")
Opis sytuacji: A więc tak kilka dni temu otrzymałem ostrzeżenie od administratora serwera ProjectRPG za prowokacje. I dzisiaj gdy sobie grałem na /g gracz Gruby_ napisał "SAPD w SF" ja odpisałem "ok 60" czyli chodziło mi o to że okej 60 pisząc 60 miałem na myśli że 60 czyli nie będę owijał w bawełnę skarżypyta potocznie konfident. Ponieważ ten gracz ciągle skarży na innych graczy i społeczność mu pokazuje że to nie jest okej a on nie przestaje. Supporter vertii zamiast spokojnie mnie upomnieć od razu daje mi kare na 3h powód: prowokacje. Chciałbym przypomnieć że bardzo się starałem i przez rok nie otrzymałem żadnej kary a szanowny pan vertii daje mi kare jeszcze na tak krótki czas i o tej godzinie gdzie idę spać i nawet mi to nic nie zmienia. Lecz piszę to ponieważ chcę się ciągle dostać do jakiejkolwiek frakcji a pan supporter niszczy mi kartotekę bezsensowną karą a i tak żadna frakcja mnie nie chce a teraz tym bardziej. Kara była nie słuszna bo mógłbym powiedzieć że "ok 60" czyli że okej na wpis Grubego_ i 60 że np. za 60 sekund będę tyle z mojej strony. Jeśli skarga zostanie rozpatrzona pozytywnie prosiłbym o usunięcie tej kary z kartoteki dziękuje i tyle z mojej strony. 😄 

Karę otrzymałeś za wiadomość na czacie globalnym skierowaną w stronę innego gracza, cyt. "ok 60" jak wspomniałeś wyżej. 3 dni temu otrzymałeś ostrzeżenie abyś zaprzestał prowokacji graczy. Wiecznie ostrzeżeń za to samo otrzymywać nie będziesz więc nadałem Ci karę w postaci wyciszenia i jest jak najbardziej słuszna. Nie rozumiem co ma na celu wnieść ta skarga tym bardziej, że wcześniej Ci wszystko wyjaśniłem w złożonej przez Ciebie apelacji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.