Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na bolkaa

mew.smith

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MlodySzalas
Nick oskarżonego: bolkaa
Powód skargi: Nadużywanie swoich możliwości jako support, nadanie niepoprawnie kary
Data zdarzenia: 20.12.2024r. 19:18
Dowody: wszystko jest w logach
Opis sytuacji: Jechałem sobie flashem przez Flint County kiedy wpadłem w poślizg a za mną jechał support i we mnie uderzył za co zwróciłem graczowi pieniądze. Po zwróceniu zapłaty za wyrządzone szkody otrzymałem ostrzeżenie abym uważał na drodze, dlatego też napisałem do bolki, cytuję: "ale to ty nie uważasz i nie hamujesz specjalnie" za co dostałem karę za "Prowokacje na PM" mimo że żadnej prowokacji w tej wiadomości nie ma a z graczem nic więcej już nie pisałem. Uważam że jest to istne nadużycie swoich uprawnień przez wysokie ego gracza który nie potrafi normalnie rozwiązać sytuacji międzyludzkiej na drodze, tym bardziej że nic takiego się nie stało oraz nic złego nie napisałem, jedynie zwróciłem uwagę że też mogłby uważasz ponieważ gracz ewidentnie z daleka powinien zauważyć że obróciło mi auto i stoję bokiem na swoim pasie gdzie 3 razy zdążyłby wyhamować bądź wykorzystać tak zwany manewr "wyprzedzania/wymijania" ale ewidentnie szukał zaczepki oraz ma problemy i wykorzystał manerw "zamykam oczy i pituje po czym daje kare". Ode mnie to wszystko uważam że kara jest całkowicie nadana bez powodu, szkoda tylko że będzie mi widnieć ponieważ bardzo chciałem starować do frakcji bądź do zarządu serwera a przez niekompetencje naszego supportera jestem tymczasowo zblokowany do jakiejkolwiek rekrutacji. Dziękuje bardzo za wysłuchanie i życzę wesołych świąt.

Witam.

Co do samej kary faktycznie nie zauważyłem że drugą wiadomość napisał do mnie twój znajomy a nie ty. Karę już anulowałem więc nie będzie brana pod uwagę przy rekrutacjach.
Natomiast co do samej kolizji, z tego co widzę na klipie chciałeś wjechać na stację lecz uderzyłeś w znak na stacji, następnie cofnąłeś na drogę bez spojrzenia czy ktoś na niej się znajduje przez co doprowadziłeś do kolizji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.