Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Adeptem Nissanekk z frakcji SARA.

Kierownikk

Rekomendowane odpowiedzi

gVdq9hU.png

AqBJN09.png

Witam, z tej Strony Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj moim i Państwa gościem będzie Adept z frakcji SARA @Nissanekk.
pcRRwc2.png

K:@Kierownikk | N: @Nissanekk

K: Witam, z tej strony Reporter Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
N: Witam Cię serdecznie, z tej strony Adept Nissanekk z San Andreas Road Assistance. Oczywiście, chętnie udzielę wywiadu, czemu nie!

4iN0tFw.png

K: Okej, w takim razie na dobry początek opowiedz nam coś o sobie.
N: W porządku. Nazywam się Oliwer, mam 24 lata i prywatnie pracuję na magazynie, który sprzedaje materiały biurowe i różnorakie tusze, a zarazem drukarki. Jestem osobą o dość dużym poczuciu humoru, umiejąca zintegrować się w sumie w każdą społeczność.

K: Hmmm, jak wspomniałeś, prywatnie pracujesz w magazynie, czy na serwerze ProjectRPG jest to twoja ulubiona praca?
N: Nie, zdecydowanie nie, gdyż z początku było to wręcz dla mnie udręką pracować na czymś, czym prywatnie się zajmuję, było to wręcz męczące.

qj3EYgs.gif

K: Przechodząc dalej, kiedy i jak zacząłeś swoją przygodę z MTA?
N: Szczerze mówiąc, dobre pytanie mi zadałeś. Jeśli dobrze pamiętam, to właśnie swoją przygodę z MTA rozpocząłem w roku 2012, gdzieś w połowie tego roku. Swoje pierwsze kroki postawiłem właśnie na serwerach Role-Play, gdyż właśnie to początkowo mnie w zupełności pochłonęło. Serwery RPG były mi w sumie mniej znane, raczej starałem się ich unikać, jak tylko mogłem, gdyż nie przemawiały do mnie, aczkolwiek wszystko z czasem się jak widać, zmieniło i goszczę właśnie tutaj na ProjectRPG, gdzie znalazłem swój drugi dom, jeśli mogę to właściwie tak ująć.

K: A więc jak wspomniałeś, skąd pomysł gry na ProjectRPG?
N: Na ProjectRPG znalazłem się, ponieważ szukałem jakiejś nowej alternatywy w swoim gamingowym świecie, gdyż wszelakie gry, które wychodziły, kompletnie nie porywały mnie gameplayowo, a zarazem rozrywkowo. Pewnego dnia przypomniałem sobie, że istnieje platforma, jaką jest MTA i postanowiłem załączyć przeglądarkę serwerową, gdzie szczerze z ciekawości wpisałem frazę RPG, ujrzałem serwer ProjectRPG, który przekonał mnie graficzne do siebie, szczególnie swym GUI, które na dzisiejsze standardy jest moim zdaniem znakomicie wykonane.

K: Dobrze, a więc co skłoniło cię do dołączenia w szeregi frakcji SARA?
N: Frakcja SARA... Powiem ci szczerze, nie jest to nic wyjątkowego, aczkolwiek podobała mi się czynność, jaką na co dzień wykonują i czym się zajmują, a zarazem była, a obecnie jest to możliwość nabycia dodatkowego doświadczenia w swojej karierze MTA, którą w sumie obecnie kontynuuję, tym samym zażywając delikatnej dawki Role-Play, z którą jak wcześniej wspomniałem, miałem styczność.

xEagIJl.gif

K: Jaki masz cel, jeśli chodzi o frakcję SARA?
N: Jaki mam cel? Na pewno jest to zyskanie dodatkowego doświadczenia, poznanie i zintegrowanie się z nowym community, a zarazem wyniesienie jak najwięcej wiedzy i doświadczenia, która na pewno utkwi gdzieś w pozytywnych wspomnieniach z serwera.

K: Masz jakieś marzenia dotyczące serwera, czy coś konkretnego zamierzasz tutaj osiągnąć?
N: Marzenia? Pewnie, każdy z nas ma jakieś marzenia, a moim marzeniem jest osiągnięcie jak największego majątku... Nie no żartuję oczywiście!
Zamierzam w sumie w pierwszej kolejności poznać ciekawą ekipę do wspólnego grania, gdzie częściowo się to już spełniło, a na pewno w przyszłości chciałbym mieć możliwość posiadania własnego tunera, jakiegokolwiek, co również przełożyłoby się na większą interakcję z community!

K: Ostatnie pytanie na dzisiaj, co chciałbyś zmienić na serwerze?
N: Co chciałbym zmienić na serwerze? No cóż... Szczerze mówiąc ilość aktualizacji, która pozwoliłaby nieco ustabilizować gospodarkę, a jest to na pewno możliwe.

K: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
N: Kogo chciałbym pozdrowić? W pierwszej kolejności pozdrawiam wszystkich graczy ProjectRPG, frakcję SARA, a w szczególności graczy @Kierownikk, @Kapucha., @Wilcz3koraz @Wisnia5!

K: Pozdrawiam również, Dziękuje za udzielenie wywiadu.
N: Również dziękuję za takową możliwość.

XGwBbve.png

SZYBKIE STRZAŁY

K: Nissan czy Renault?
N: Nissan (W szczególności Skyline R34).

K: SARA czy SAMD?
N: SARA.

K: Praca kuriera czy gaszenie pożarów DODO?
N: Praca kuriera.

K: Rosół czy pomidorowa?
N: Rosół.

K: Rap czy metal?
N: Rap.
XGwBbve.png

A więc to by było na tyle w tym artykule, do usłyszenia w następnych artykułach/wywiadach. Do usłyszenia, z wami był Reporter @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News.
53k6Wl8.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
wKrmiMg.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.