Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane [S]<MOONBEAM HIGH TOP 6K ID> 

ALFO.NSO

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: <ALFO.NSO>
VUID/ID pojazdu: <6266>
Model pojazdu: <Moonbeam Hightop>
Silnik pojazdu: <1.2 benzyna>
Przebieg pojazdu: <107k>
Dodatki: <
image.png.3cf6fc1c82d2efc0edea88b9569c1890.png
Kwota sprzedaży: <140k (offki)>
Możliwość negocjacji: <Tak>
Sposób kontaktu: <Forum, gra , DC>
Dodatkowe informacje: <klocek stał spory czas na bazie , skup jakiś czas temu zaoferował mi 120k nie brałem tej oferty pod uwage ponieważ wtedy nawet nie myślałem sprzedawać ale tej kwoty bym sie chciał trzymać lecz zobacze jakie będą ofki , jak mnie zadowoli to sell, poza tym myśle że fajna inwestycja która z czasem coś na siebie zarobi>

Zdjęcie pojazdu: <  image.png.ad2a8dfedc30b53bfbbae12bb3311f00.png >

@Maro86Muszę Cię zmartwić ale kloc stoi na giełdzie i dostawałem sporo propozycji od graczy i żaden nie poleciał tak wysoko jak ty hahah, najniższa oferta jaka pamiętam to 65-70k bodajże , aczkolwiek szanuje twoją ofke 😅, zanosi się na to że będzie stał kolejny spory czas na bazie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.