Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

brak pieniędzy i auta

Benio123

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry,Chcialbym sie dowiedziec co sie stalo z moimi pieniedzmi i autem mialem auto flesh i gdy wszedlem na serwer to ujrzalem jakies primo, tak samo jak z hajsem nie pamientam ile dokladnie ale tak okolo 100k juz niepamientam i aktualnie mam 3k.Mialem przerwe okolo 3/4miesiecy, i gdy wszedlem ujrzalem jedynie kilka tys i pcj-600 moje i primo.Niewiem co mam zrobic zeby odzyskac wiec czekam na odpowiedz.

Nick: Benio123

@Benio123:
To trochę dziwne, że nagle takie coś się dzieje/stało na Twoim koncie.
To nie jest możliwie, by takie coś się działo, gdzie wszystko pozabezpieczane w tych sytuacjach.
A kont mamy z ~100k na tym serwerze. Serwer idzie 5-ty rok.
Z tego co widzę po opisie sytuacji: Majątek się po prostu - ''pomiejszył'', ''przestawił'' na tym koncie.
Na pewno nie podawałeś nikomu dostępu do swojego konta? Wystarczy hasło podać na szybko i tyle. Łatwizna.
A jak weryfikacja dwuetapowa, to dodatkowo 6 cyfrowy kod i od razu działa wejście na dane konto z tym dodatkiem. Czyli wefirikacją dwuetapową. Też łatwizna.
Dla mnie: DZIWNA SYTUACJA. Trzeba to ''przebadać'' przez wyższą administrację.
Pozdrawiam: Tobiasz. 

5 godzin temu, Benio123 napisał:

Też mi sie wydaje dziwne,ale może to byc jakiś włam czy cos tego typu.Hasła nikomu nie podawałem.

Hasło takie co tutaj masz miałeś jeszcze ustawione na innych serwerach MTA / stronach? Możliwe, że coś miało wyciek i stąd włamanie na twoje konto, o ile wgl takie miało miejsce. Najlepiej w tej sytuacji będzie poczekać na administrację, żeby zobaczyli wszystkie logowania na twoje konto / transakcję, które były robione przez czas twojej "przerwy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.