Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie moge wbic na serwer

karolek13

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialem wejsc na serwer na laptopie, lecz jak wszedlem na serwer wyskakuje komunikat brana (mój brat ma bana) moze dlatego probowal sie zalogowac ominac kare, lecz teraz ja tego laptopa uzywam i chcialbym pograc na swoim koncie na ktorym jestem zalogowany na pc ( w tygodniu mam mozliwosc grania tylko na laptopie ), mozecie sledzic ten serial i bedziecie widziec ze nie jest zalogowany na tym drugim koncie

na tym laptopie gral gosc o uid 20207 lecz ta osoba ma perma, jego konto jest zablokowane przez co na laptopie nie moge zalogowac sie na swoje konto o loginie "Karol3k" bo jest powod proba omijania bana, chodzi mi o to zeby poprostu z tego serialu zostala zdjeta kara bana lecz z konta o uid 20207 nadal byl perm (ze jak sie na nie zaloguje na tym laptopie dostane perma) pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.